Η χαλάρωση των μέτρων ανέβασε τη λίμπιντο!

Η χαλάρωση των μέτρων ανέβασε τη λίμπιντο!

Αύξηση στις πωλήσεις προφυλακτικών σε χώρες που χαλάρωσαν τα μέτρα

Τα προφυλακτικά γνωρίζουν και πάλι στιγμές δόξας την ώρα που η πανδημία φαίνεται να υποχωρεί σε αρκετές χώρες.

Ίσως το μότο που θα ακολουθηθεί από πολλές χώρες, είναι «κάντε σεξ και εμβόλια», ποτέ δεν ξέρουμε τις μας ξημερώνει άλλωστε.

Σύμφωνα με την εταιρεία καταναλωτικών αγαθών Reckitt, σε χώρες όπου τα μέτρα για τον περιορισμό του κοροναϊού έχουν χαλαρώσει, όπως για παράδειγμα η Κίνα, κάνουν περισσότερο σεξ αφού στην αρχή της πανδημίας, ένα χρόνο πριν δηλαδή, οι περισσότεροι είχαν εκδηλώσει τρομερό άγχος που δεν τους επέτρεπε να σκεφτούν κάτι άλλο.

Οι μήνες πέρασαν όμως και η αύξηση στις πωλήσεις των προφυλακτικών σηματοδοτούν τη νέα εποχή που πλησιάζει. Η Durex, άλλωστε, έχει διπλάσιες πωλήσεις σε σύγκριση με την περσινή χρονιά.

Η άνοδος σημειώθηκε το περασμένο καλοκαίρι όταν και τα πρώτα μέτρα που είχαν επιβληθεί, άρχισαν να χαλαρώνουν. Όπως τονίζεται, αυτή η τάση θα συνεχιστεί και σε χώρες όπου σταδιακά τα μέτρα θα πουν αντίο.

Άλλα προϊόντα

Βέβαια, μαζί με τα προφυλακτικά, η πανδημία επηρέασε και τις πωλήσεις προϊόντων υγείας, όπως είναι τα φάρμακα για τη γρίπη, αφού οι περισσότεροι φορούσαν μάσκες και έβγαιναν σπάνια από το σπίτι τους.

Από την άλλη, το Dettol είδε τις πωλήσεις του να αυξάνονται κατακόρυφα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, όταν όλο αυτό τελειώσει, θα γυρίσουμε πίσω στις παραδοσιακή γρίπη αφού οι άνθρωποι θα νιώσουν την ανάγκη να έρθουν περισσότερο κοντά μεταξύ τους.

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ