Το καλοκαιρινό πάρτι της βασίλισσας Ελισάβετ με τους 10.000 καλεσμένους

Μπορεί ο καιρός να είναι βροχερός και να έχει κρύο, αλλά το καλοκαιρινό party της βασίλισσας Ελισάβετ, έγινε ήδη talk of the town!

 


Στις 4 Ιουνίου, η βασίλισσα Ελισάβετ θα γιορτάσει τα 70 χρόνια που βρίσκεται στον θρόνο, και με αφορμή αυτό το γεγονός, θα πραγματοποιήσει ένα απίστευτα μεγάλο party, στο οποίο μπορούν να παραβρεθούν μέχρι και 10.000 άτομα.

Για αυτές τις θέσεις, έχουν υποβάλει ήδη αίτηση 250.000 άνθρωποι, με σκοπό να απολαύσουν την καλοκαιρινή συναυλία στον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της μονάρχη, να βρεθούν στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ και φυσικά να δουν τη βασιλική οικογένεια από κοντά.

«Η βασίλισσα έχει δει το εύρος του βρετανικού rock n roll, της pop, του κινηματογράφου και της κωμωδίας να αλλάζουν κατά τη διάρκεια της βασιλείας της. Η συναυλία θα είναι παγκόσμια, αλλά θα αναγνωρίζει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία από το Ηνωμένο Βασίλειο», είπε μία πηγή στο αμερικανικό People.

Μερικές από τις εκπλήξεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο εν λόγο event, είναι ότι θα προβάλλονται διάφορες εικόνες στους τοίχους του παλατιού για να τις απολαύσουν οι επισκέπτες, ενώ ακούγεται ότι μεταξύ αυτών των εικόνων θα υπάρχουν φωτογραφίες των royals που δεν έχουμε ξαναδεί.

Ένας τραγουδιστής που θα εμφανιστεί στη σκηνή για να διασκεδάσει το κοινό, είναι ο Βρετανός George Ezra.

Σημειώνεται ότι σε προηγούμενους εορτασμούς του Ιωβηλαίου είχαν τραγουδήσει μεγάλοι καλλιτέχνες όπως ο Paul McCartney, ο Phil Collins, ο Elton John, η Shirley Bassey και ο Ricky Martin.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ