Καπετάνιος Oruc Reis: Το πλοίο θα συνεχίσει τις έρευνες μετά τη συντήρηση

Καπετάνιος Oruc Reis: Το πλοίο θα συνεχίσει τις έρευνες μετά τη συντήρηση

Στο Oruc Reis υπάρχουν 54 άτομα προσωπικό μαζί με τον καπετάνιο και το τεχνικό προσωπικό, που ήταν υπεύθυνο για τις γεωλογικές έρευνες, είπε ο Τζανκάτ Ουζσέν


Ο καπετάνιος του Oruc Reis, μιλώντας στη Γενί Σαφάκ, ανέφερε ότι έπειτα από 35 ημέρες στη θάλασσα το τουρκικό ερευνητικό πλοίο έπρεπε να γυρίσει για εργασίες συντήρησης στο λιμάνι του. «Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης και ανεφοδιασμού και η αλλαγή του προσωπικού, θα πραγματοποιήσουμε δοκιμές στην Αττάλεια και στη συνέχεια, σύμφωνα με τις εντολές, θα συνεχίσουμε τις έρευνές μας», δήλωσε.

Στο πλοίο υπάρχουν 54 άτομα προσωπικό μαζί με τον καπετάνιο και το τεχνικό προσωπικό, που ήταν υπεύθυνο για τις γεωλογικές έρευνες, είπε ο Τζανκάτ Ουζσέν.

«Το πλήρωμα ήταν επί του σκάφους όλη την ώρα. Δεν υπήρξε καμία αλλαγή. Δεν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, καθώς η αρμόδια υπηρεσία μας έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Γίνονταν ιατρικοί έλεγχοι κατά την είσοδο στο πλοίο. Ξεπεράσαμε αυτήν την περίοδο χωρίς δυσκολίες», ανέφερε, δηλώνοντας παράλληλα υπερήφανος για τη «Γαλάζια Πατρίδα».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ