Κατεχόμενα: Νέο ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή αντιπρόεδρο άλλου κυβερνητικού κόμματος

Κατεχόμενα: Νέο ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή αντιπρόεδρο άλλου κυβερνητικού κόμματος

Νέο ροζ βίντεο διέρρευσε τις τελευταίες ώρες στα κατεχόμενα της Κύπρου, με «πρωταγωνιστή» τον αντιπρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος -και κυβερνητικό εταίρο- Τοζούν Τουναλί

Το βίντεο, όπως και εκείνο του απερχόμενου «πρωθυπουργού» Ερσάν Σανέρ, δημοσιοποίησε ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ και εικονίζει τον Τσουναλί να αυνανίζεται στη διάρκεια βιντεοκλήσης, με μία γυναίκα που γδύνεται online.

 


Το βίντεο αναρτήθηκε στον λογαριασμό του καταζητούμενου αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ, με την ονομασία «Deli Çavuş» (Τρελός Λοχίας), ο οποίος με ανάρτησή στο Twitter την Τετάρτη είχε προειδοποιήσει για νέες αποκαλύψεις σχετικές με τις ιδιαίτερες ιδιωτικές στιγμές Τ/κ πολιτικών στα κατεχόμενα.

Μάλιστα ο Τούρκος αρχιμαφιόζος προειδοποίησε πως θα αναρτηθούν και άλλα βίντεο τις επόμενες μέρες, με πρωταγωνιστές Τ/κ πολιτικούς, εάν «δεν απαλλαγούν από τους εμπόρους ναρκωτικών με τους οποίους συνεργάζονται» όπως έγραψε, απειλώντας πως: «θα υποστούν την οργή του “Τρελού Λοχία”» δηλαδή του ιδίου.

Τις προηγούμενες μέρες η δημοσιοποίηση ροζ βίντεο, με πρωταγωνιστή τον απερχόμενο «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ, οδήγησε σε πολιτική κρίση στα κατεχόμενα.

Ο Πεκέρ άφησε να εννοηθεί πως διαθέτει ροζ αρχεία με πολιτικούς στη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων σε πολυτελή ξενοδοχεία των κατεχομένων


Όπως αναφέρουν τουρκικά και Τ/κ μέσα, ο Πέκερ φέρεται να έχει στην κατοχή του είτε αυτούσιο το περιβόητο αρχείο του -λεγόμενου και «βασιλιά» του τζόγου στα κατεχόμενα- Χαλίλ Φαλιάλι, είτε αντίγραφό του. Ο Φιλιάλι, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου-καζίνου, αν και παρουσιάζεται ως φιλάνθρωπος επιχειρηματίας στα κατεχόμενα, έχει προφυλακιστεί με βαριές κατηγορίες για εκβιασμό, ξυλοδαρμό, απαγωγή και άλλα αδικήματα.

 

Πηγή: HellasJournal

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ