«Κυρία Χερντ, τα ψέματά σας αποκαλύφθηκαν σε όλο τον κόσμο»

«Κυρία Χερντ, τα ψέματά σας αποκαλύφθηκαν σε όλο τον κόσμο»
Newsroom
Newsroom

Η εξέταση της ηθοποιού από την δικηγόρο του Ντεπ

Η αυλαία στην δίκη που έφερε ξανά στο προσκήνιο την προσωπική ζωή του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ έπεσε- όπως αναμενόταν- με στιγμές έντασης. 

Η ηθοποιός κατέθεσε για τελευταία φορά ενώπιον του δικαστηρίου, πριν από τις αγορεύσεις των συνηγόρων των δύο πλευρών και πλέον αναμένεται η απόφαση των ενόρκων. Τα βλέμματα στράφηκαν ξανά στην Άμπερ Χερντ και την δικηγόρο του Τζόνι Ντεπ, την Καμίλ Βάσκες, η οποία για μία ακόμη φορά πίεσε με τις ερωτήσεις της την 36χρονη ηθοποιό.

«Τα ψέματά σας έχουν αποκαλυφθεί στον κόσμο πολλές φορές, σωστά;», της είπε η Βάσκες και η Χερντ απάντησε: «Δεν έχω πει ψέματα για οτιδήποτε για το οποίο μίλησα εδώ». 

Στη συνέχεια, η Βάσκες της έκανε ερωτήσεις που σχετίζονταν με τους μάρτυρες που κατέθεσαν στο δικαστήριο. 

«Είπατε έχοντας ορκιστεί ότι ρίξατε γροθιά στον κ. Ντεπ γιατί σκεφτήκατε ότι ο κ. Ντεπ έσπρωξε την Κέιτ Μος από την σκάλα. Δεν περιμένατε ότι η κ. Μος θα συμφωνούσε να καταθέσει ότι αυτό δεν συνέβη ποτέ, έτσι δεν είναι;», την ρώτησε η δικηγόρος. 

«Λάθος. Ξέρω πόσοι πολλοί άνθρωποι θα εμφανιστούν από το πουθενά για να υποστηρίξουν τον Τζόνι», είπε η Χερντ, προκαλώντας την αντίδραση της Βάσκες. «Οπότε πιστεύετε ότι η κ. Μος έχει ανάγκη να εμφανιστεί από το πουθενά για να καταθέσει για τον κ. Ντεπ;», την ρώτησε. 

«Όλοι ήξεραν αυτή τη φήμη τη δεκαετία του ‘90 και τις αρχές του ‘00. Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από πολλούς ανθρώπους. Σαφώς, αυτό ήταν που πέρασε από το μυαλό μου όταν ο βίαιος σύζυγός μου όχι μόνο κινήθηκε προς το μέρος μου, αλλά ξαφνικά και προς την αδελφή μου», απάντησε η Χερντ. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ