Μέσω τηλεδιάσκεψης οι συνομιλίες Μέρκελ - Μακρόν - Ερντογάν για το προσφυγικό
Μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη η επικοινωνία ανάμεσα στην καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η τριμερής συνάντηση η οποία, σύμφωνα με τον κ. Ερντογάν, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, ακυρώθηκε λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.
Κεντρικό θέμα της συνομιλίας των τριών ηγετών θα είναι, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), η διαπραγμάτευση για την αναθεώρηση της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας, υπό το φως της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα.
- Ο αρχιεπίσκοπος της Μαδρίτης στην πρώτη αποκλειστικά ψηφιακή θεία λειτουργία
- Kλείνουν εστιατόρια, μπαρ, σινεμά, θέατρα στη Νέα Υόρκη
- Ο βασιλιάς Φελίπε αποποιήθηκε την κληρονομιά του Χουάν Κάρλος και του αφαίρεσε την ετήσια επιχορήγηση