Νέα Υόρκη: Το μπαρ που έγινε...μανάβικο!

Νέα Υόρκη: Το μπαρ που έγινε...μανάβικο!

Ελέω κορωνοϊού!

H πανδημία του κορωνοϊού μετέτρεψε ένα μπαρ στη Νέα Υόρκη σε μανάβικο. Το μπαρ «Forgtmenot» στη Νέα Υόρκη είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, ωστόσο πια δεν λειτουργεί με τους «δικούς του» πελάτες.

Ειδικότερα, οι ιδιοκτήτες του μπαρ χρειάστηκε να αναθεωρήσουν για την επιχείρησή τους βλέποντας πως ο κορωνοϊός έχει κλείσει όλες τις επιχειρήσεις γύρω τους και βλέποντας τη γειτονιά τους να χρειάζεται βοήθεια.

Μάζεψαν έτσι τα τραπέζια και τις καρέκλες του μπαρ και εκμεταλλεύτηκαν ακόμη τα ράφια και τα ψυγεία του μπαρ μετατρέποντάς το σε μανάβικο.

Πέρα όμως από αυτό εκμεταλλευόμενοι τις ήδη συνεργασίες τους με προμηθευτές ξεκίνησαν να κάνουν εκεί τις παραγγελίες τους, παραγγέλνοντας πια ψωμί αντί για μπίρα και απορρυπαντικά αντί για κρασί. Φυσικά, η ζήτηση είναι μεγάλη για προϊόντας όπως χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες και αντισηπτικό.

Όπως επισημαίνει, ένα υπάλληλος του μαγαζιού ο Derek Tingue: «Δε θα γίνουμε πλούσιοι, απλώς κρατάμε ανοικτές τις πόρτες μας και ελπίζουμε ότι θα κρατήσουμε και ζωντανή την παρουσία μας».

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ