Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον μιλάει για την κατάσταση της υγείας του γιού του

Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον μιλάει για την κατάσταση της υγείας του γιού του

Την Πέμπτη το βράδυ, η Downing Street δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός μεταφέρθηκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας πίσω στον θάλαμο στο νοσοκομείο του St. Thomas στο Λονδίνο

Ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον είναι ανακουφισμένος και «εξαιρετικά ευγνώμων» επειδή ο γιος του έχει φύγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε άλλη νοσοκομειακή μονάδα, είπε σήμερα σε συνέντευξή του στο BBC.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον είπε επίσης ότι η μάχη του γιου του με τον κορωνοϊό βοήθησε το Ηνωμένο Βασίλειο να συνειδητοποιήσει ότι η πανδημία είναι σοβαρή.

Δηλώσεις

«Πιστεύω ότι η όλη κατάσταση στην πραγματικότητα, εξυπηρέτησε έναν καταπληκτικό σκοπό, υπό την έννοια ότι έχει κάνει όλη τη χώρα να συνειδητοποιήσει ότι αυτό είναι ένα σοβαρό γεγονός», δήλωσε.

«Αισθάνομαι εξαιρετικά ευγνώμων εξ ονόματος της οικογένειας, της οικογένειας του Μπόρις, της οικογένειάς μου, των μελών της οικογένειάς μου, και φυσικά ευγνώμων για την τεράστια υποστήριξη … και ευγνώμων για το εξαιρετικό έργο της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας».

Την Πέμπτη το βράδυ, η Downing Street δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός μεταφέρθηκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας πίσω στον θάλαμο στο νοσοκομείο του St. Thomas στο Λονδίνο, όπου θα παρακολουθείται στενά.

Αλλά ο κίνδυνος δεν έχει περάσει ακόμα, δήλωσε ο Στάνλεϊ Τζόνσον. «Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά δε μπορεί κάποιος να βγει από τη ΜΕΘ και να πάει κατευθείαν στη Downing Street χωρίς μια περίοδο προσαρμογής», είπε.

Πηγή: cnn.com

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ