Ο πρίγκιπας Κάρολος δίνει χρήματα για τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα

Ο πρίγκιπας Κάρολος δίνει χρήματα για τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα

Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν έκρυψε ποτέ την αγάπή του για τη χώρα μας

Τον πρίγκιπα Κάρολο φαίνεται πως ευαισθητοποίησαν οι φωτιές που έπληξαν την Ελλάδα, αφού ο ίδιος δηλώνει παρών σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για τη χώρα.

Η δωρεά στον Ερυθρό Σταυρό

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα την Παρασκευή (13.08.2021), ο πρίγκιπας της Ουαλίας προχωρά στη στήριξη των θυμάτων των πυρκαγιών, μέσω δωρεάς στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (ΕΕΣ).

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός ανέφερε: «Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την ευγενική αυτή δωρεά. Σημαίνει πολλά τόσο για τους αφοσιωμένους εθελοντές και το προσωπικό του Ε.Ε.Σ όσο και για τον λαό της Ελλάδας, τον οποίο και βοηθάμε. Δουλεύουμε σκληρά για να στηρίξουμε τους πληγέντες αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, καθώς οι πυρκαγιές επηρέασαν πάνω από 70.000 συμπολίτες μας. Έχοντας μεγάλη εκτίμηση στην Α.Β.Υ. Πρίγκιπα Κάρολο της Ουαλίας, δεδομένου και του στενού οικογενειακού δεσμού του με την Ελλάδα και με τον Ε.Ε.Σ, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάκοπα για τον λαό της χώρας που έχει πληγεί από τις πρωτοφανείς αυτές πυρκαγιές».

H Α.Β.Υ. Πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας διέθεσε το ποσό απευθείας στον λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

 

Για οποιονδήποτε επιθυμεί να συνεισφέρει στο έργο του Ε.Ε.Σ προς ανακούφιση των πυρόπληκτων, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα παρακάτω στοιχεία.

  • Τράπεζα: EUROBANK
  • Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
  • Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013
  • IBAN: GR2602602400000300201205013
  • Αιτιολογία: «Πυρκαγιές»
Πηγή: ethnos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ