Πηγαίνει τους εργαζόμενούς του διακοπές στις Μαλδίβες!
«Είναι μία μικρή ένδειξη της ευγνωμοσύνης μου προς σε εκείνους»
Ο Chatri Sityodtong, ιδρυτής της εταιρίας Mixed Martial Arts, τα τελευταία χρόνια κάνει την διαφορά καθώς στο τέλος κάθε έτους, προκειμένου να ευχαριστήσει όλους τους εργαζόμενούς του, τους προσφέρει δωρεάν διακοπές.
Ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας, Sityodtong, είπε ότι φέτος είχε αύξηση κερδών 30% και θέλησε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσει του υπαλλήλους του για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους.
Έτσι ξόδεψε περισσότερες από 400.000 λίρες για να τους προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών στις εξωτικές Μαλδίβες.
«Με αυτόν τον τρόπο θέλω να επιβραβεύω τους εργαζόμενούς μου. Είναι ένα δείγμα ευγνωμοσύνης», δήλωσε ο Chatri Sityodtong.
«Κάθε χρόνο, παίρνω όλη την ομάδα μου σε ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα σε ένα πολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων σε έναν προορισμό που κάθε φορά αποτελεί για αυτούς έκπληξη», ανέφερε.
- Οι τζιχαντιστές έφτασαν πάλι στα όρια της αρχαίας Παλμύρας
- Ανακαλύφθηκε διαστημική σκόνη δισεκατομμυρίων ετών σε ταράτσες του Παρισιού και του Οσλο
- Συρία: Νέες κυρώσεις από την ΕΕ για την κατάσταση στο Χαλέπι