Πολίτες παίζουν γκολφ σε λακκούβες δρόμων και στέλνουν το δικό τους μήνυμα

Newsroom
Newsroom

«Οι λακκούβες αποτελούν πρόβλημα εδώ και μήνες» λένε οι πολίτες

Εξοργισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της οδού Malmesbury High Street στην περιοχή Wiltshire της Βρετανίας, επειδή  ο δρόμος έχει γεμίσει μικρές λακκούβες και ο Δήμος δεν έχει μεριμνήσει για αυτές.

Ο 18χρονος Μπεν Θόρνμπερι, κάτοικος της συγκεκριμένης οδού μιλώντας στην Mirror δήλωσε απογοητευμένος από τη στάση του δημοτικού συμβουλίου μπροστά στο πρόβλημα και έτσι αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Έστησε λοιπόν, μία πίστα γκολφ χρησιμοποιώντας τις λακκούβες στο δρόμο σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή του Συμβουλίου του Wiltshire με δημιουργικό και χιουμοριστικό τρόπο.

Μια πινακίδα που καλωσορίζει τους παίκτες του γκολφ στο «γήπεδο», γράφει: «Συμβούλιο του Wiltshire, είστε μια ντροπή. Φτιάξτε τις λακκούβες. Το γκολφ με τις τρελές λακκούβες του κεντρικού δρόμου είναι τώρα ανοιχτό».

 

 

«Οι λακκούβες αποτελούν πρόβλημα εδώ και μήνες»

Ο Μπεν επισήμανε πως οι λακκούβες αποτελούν πρόβλημα εδώ και μήνες.  «Άνθρωποι έχουν τραυματιστεί στον κεντρικό δρόμο, όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης που πραγματοποίησε το συμβούλιο» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Μπεν, το Wiltshire, είναι «μια υπέροχη πόλη», με μια «καταπληκτική» κοινότητα. Ο κεντρικός δρόμος διαθέτει πολλά καταστήματα και μικρές ανεξάρτητες επιχειρήσεις.

«Ο κεντρικός δρόμος θα ήταν πολύ καλύτερος χωρίς τις λακκούβες. Γιατί όχι μόνο δεν δημιουργεί καλή εντύπωση για την πόλη, αλλά βλάπτει και τα οχήματα των κατοίκων και των τουριστών. Έχουμε πολλούς επισκέπτες, καθώς το Malmesbury είναι ένας από τους παλαιότερους δήμους της Αγγλίας», τόνισε ο 18χρονος.

 

 

Ο Μπεν επισήμανε σχετικά με το τι αναφέρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της περιοχής: «Το μόνο που πραγματικά είπαν είναι ότι πρόκειται να δημιουργήσουν θερμικούς χάρτες των περιοχών του Wiltshire όπου οι λακκούβες αποτελούν σοβαρό πρόβλημα. Έχω ακούσει από έναν τοπικό καταστηματάρχη ότι έχουν αρχίσει να παίρνουν μετρήσεις και σχεδιάζουν να ξαναφτιάξουν τον δρόμο, αν και το Συμβούλιο του Wiltshire δεν το έχει επιβεβαιώσει αυτό».

Τέλος, κάποιοι προέτρεψαν τον Μπεν να βγάλει την εκστρατεία του στο δρόμο, «παίζοντας γκολφ σε λακκούβες, σε όλη τη χώρα». Ο ίδιος πιστεύει ότι αυτό θα ήταν μια «σπουδαία ιδέα».

 

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ