Προσεύχεται για τους ασθενείς και τα θύματα του κορωνοϊού

Προσεύχεται για τους ασθενείς και τα θύματα του κορωνοϊού

Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής στο twitter

Με ανάρτηση του στο Twitter, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος, καλεί τους πιστούς να εισάγουν σε μία online φόρμα τα ονόματα ανθρώπων που είτε έχουν προσβληθεί είτε έχουν χάσει τη ζωή τους από τον νέο κορωνοϊό, έτσι ώστε να προσεύχεται για τις ψυχές τους καθημερινά. 

«Αγαπημένοι μου, παρακαλώ εισάγετε το όνομα του πιστού που έχει καταλήξει ή έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Θα προσεύχομαι γι' αυτούς καθημερινά στο εκκλησάκι του Αγίου Παύλου στην Αρχιεπισκοπή. Ας δώσει ο Θεός παρηγοριά στους αρρώστους και ας είναι αιώνια η μνήμη των αποθανόντων», αναφέρει στην ανάρτηση. 

 

 

Με ανάρτηση του στο Twitter, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος, καλεί τους πιστούς να εισάγουν σε μία online φόρμα τα ονόματα ανθρώπων που είτε έχουν προσβληθεί είτε έχουν χάσει τη ζωή τους από τον νέο κορωνοϊό, έτσι ώστε να προσεύχεται για τις ψυχές τους καθημερινά. Elpidophoros ✔ @Elpidophoros My beloved, please submit the names of your faithful who have passed and those ill due to #COVID19. I will be praying for them daily in the Chapel of St. Paul at the Archdiocese. May God comfort the sick & may the memories of those passed be eternal! https://www.123formbuilder.com/form-5378137/COVID19-Elpidophoros-Trisagion … Προβολή εικόνας στο Twitter 311 5:36 μ.μ. - 7 Απρ 2020 Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter 76 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό «Αγαπημένοι μου, παρακαλώ εισάγετε το όνομα του πιστού που έχει καταλήξει ή έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Θα προσεύχομαι γι' αυτούς καθημερινά στο εκκλησάκι του Αγίου Παύλου στην Αρχιεπισκοπή. Ας δώσει ο Θεός παρηγοριά στους αρρώστους και ας είναι αιώνια η μνήμη των αποθανόντων», αναφέρει στην ανάρτηση.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ