Σαράντα άνθρωποι διασώθηκαν ενώ προσπαθούσαν να διαπλεύσουν τη Μάγχη
Οι αρχές προειδοποίησαν και πάλι τους επίδοξους μετανάστες για την επικινδυνότητα του ταξιδιού που επιχειρούν
Σαράντα άνθρωποι διασώθηκαν στη θάλασσα κοντά στο Καλαί ενώ προσπαθούσαν να διαπλεύσουν τη Μάγχη, ανέφερε σήμερα το λιμενικό της Γαλλίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι μετανάστες διασώθηκαν τη νύχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Καλαί.
Οι αρχές προειδοποίησαν και πάλι τους επίδοξους μετανάστες για την επικινδυνότητα του ταξιδιού που επιχειρούν.
Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίστηκε ποιας εθνικότητας ήταν οι διασωθέντες. Τον περασμένο μήνα 27 μετανάστες έχασαν τη ζωή τους όταν η μικρή πλαστική λέμβος στην οποία επέβαιναν ξεφούσκωσε στη Μάγχη, ενώ προσπαθούσαν να περάσουν από τη Γαλλία στη Βρετανία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πρώτος πολιτικός γάμος για ένα ζευγάρι μη μουσουλμάνων στα ΗΑΕ
- Γαλλία: 52χρονος διαμέλισε τον συγκάτοικό του έπειτα από καυγά
- Ραγδαία εξαπλωση του κορωνοϊού και στην Κύπρο με 2.000 κρούσματα