Τα «ψίχουλα» που θα παίρνουν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle για μια διάλεξη

Τα «ψίχουλα» που θα παίρνουν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle για μια διάλεξη

Ο Harry και η Meghan Markle έφυγαν από το παλάτι και τώρα πρέπει να φροντίσουν οι ίδιοι για τα έσοδά τους. Δεν ξεκινούν όμως από το μηδέν, αφού από την πρώτη στιγμή φαίνεται πως είναι περιζήτητοι. Πρόσφατα λοιπόν, υπέγραψαν συμβόλαιο με την εταιρεία Harry Walker Agency, η οποία εκπροσωπεί διάφορους γνωστούς ομιλητές που δίνουν διαλέξεις όπως το ζεύγος Ομπάμα, το ζεύγος Κλίντον και την Oprah Winfrey.

Η αμοιβή τους για κάθε διάλεξη που σύμφωνα με Town &Country θα αφορά θέματα που είναι σημαντικά για τον κόσμο και για την ζωή, θα είναι ένα εκατομμύριο δολάρια. Το ποσό ακούγεται και είναι αστρονομικό.

«Τα θέματα για τα οποία θα μιλούν θα είναι κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν τώρα τον κόσμο, όπως η φυλετικές διακρίσεις και η ισότητα των φύλων, το περιβάλλον, η ψυχική υγεία αλλά και όσα θέματα αλληλεπιδρούν με τα παραπάνω. Πολλοί από τους τομείς που θα καλύπτονται από τις διαλέξεις τους θα είναι σχετικά με τον σκοπό και την αποστολή του ιδρύματος Archewell, της νέας φιλανθρωπικής οργάνωσης που ίδρυσαν μαζί», αναφέρει το περιοδικό.

Πηγή: e-radio.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ