Το τηλεφώνημα του Ερντογάν που ... εξόργισε τον Πούτιν!
Σύμφωνα με τα όσα «διέρρευσαν» από την προεδρεία ο πρόεδρος Ερντογαν δήλωσε πολύ συγκινημένος από τη νίκη αυτή και ευχαρίστησε την τραγουδίστρια από την Ουκρανία
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επικοινώνησε με τη νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision Τζαμάλα για να τη συγχαρεί για τη νίκη της.
Σύμφωνα με τα όσα «διέρρευσαν» από την προεδρεία ο πρόεδρος Ερντογαν δήλωσε πολύ συγκινημένος από τη νίκη αυτή και ευχαρίστησε την τραγουδίστρια από την Ουκρανία.
Η Τατάρα τραγουδίστρια Τζαμάλα από την πλευρά της, δήλωσε πως συγκινήθηκε πολύ με το τηλέφωνο του προέδρου Ερντογάν και τον ευχαρίστησε.
Το τηλεφώνημα του Ερντογάν προκάλεσε εντυπώσεις για τις σχέσεις του με τη Μόσχα, μιας και ο διαγωνισμός αποδεικνύει πως δεν είναι μόνο μουσικός, αλλά εντείνει συζητήσεις, πολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες.
- Όνειδος για τον Τουρκικό Τύπο - 900 απολύσεις, 86 παραπέμπονται σε δίκη!
- Κατάλογο με τα όπλα που χρειάζεται, ετοιμάζει η μεταβατική κυβέρνηση στη Λιβύη
- Μεταμόσχευση ,,, πέους για πρώτη φορά στις ΗΠΑ !