Υπουργός ξεχνά το μικρόφωνο ανοιχτό ενώ βρίζει συνάδελφό του

Υπουργός ξεχνά το μικρόφωνο ανοιχτό ενώ βρίζει συνάδελφό του

Με αποτέλεσμα να τρέχει να μαζέψει τα... ασυμάζευτα

Ο υπουργός Yγείας της Ουαλίας, Βόγκαν Γκέδινγκ, «συνελήφθη» να βρίζει συνάδελφό του εν μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς ξέχασε το μικρόφωνό του ανοιχτό, με αποτέλεσμα να τρέχει να μαζέψει τα… ασυμάζευτα.

Συγκεκριμένα, ακούστηκε είτε να λέει «What the f**k is the matter with her?» και να το επαναλαμβάνει εκνευρισμένος για τη συνάδελφο του Τζένη Ραθμπόουν, η οποία συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη.

Αφού προκάλεσε αναστάτωση, με μήνυμά του στο Twitter εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη, γράφοντας: «Προφανώς και νιώθω ντροπιασμένος για το σχόλιο που έκανα. Της έστειλα ένα μήνυμα που της ζητούσα συγγνώμη και προσφέρθηκα να της μιλήσω, αν το ήθελε. Είναι μία ανεπιθύμητη σύγχυση σε μία περίοδο πρωτοφανούς πρόκλησης».

Έντονες αντιδράσεις

Σύμφωνα με το BBC, ένας συνάδελφος του στο κόμμα των Εργατικών δήλωσε ότι πολλοί εντός του κόμματος είναι εκνευρισμένοι και θεωρούν τη συμπεριφορά «μη αποδεκτή».

Από την πλευρά του ο ηγέτης του αντιπολιτευόμενου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος «Plaid Cymru» ζήτησε την παραίτηση του λέγοντας ότι «όχι μόνο έχει αποτύχει αρκετές φορές τον τελευταίο μήνα, αλλά έχει αποτύχει να αναγνωρίζει την αποτυχία του και επιτίθεται ακόμα και σε ερωτήσεις μελών του ίδιου κόμματους. Δεν έχει τη σωστή συμπεριφορά και τις ικανότητες για να οδηγήσει την κυβέρνηση στη μάχη κατά του κοροναϊού».

Δείτε την επίμαχη στιγμή:

 

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ