33ος Κορακοβούνιος Δρόμος και 6ος Τρέχω για την ΖΩΗ

33ος Κορακοβούνιος Δρόμος και 6ος Τρέχω για την ΖΩΗ

Δείτε το πρόγραμμα

 

Ως γνωστόν ο 33ος Κορακοβούνιος δρόμος & το 6ο τρέχω τον κόσμο για την ΖΩΗ θα διεξαχθεί την 1η Νοεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης. Λόγο των πρωτοκόλλων υγείας για τον COVID-19 ο αγώνας θα τηρήσει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία των αθλητών και συνοδών. Για τον λόγο αυτό οι συμμετοχές θα γίνονται με αυστηρή  σειρά προτεραιότητας και οι πρώτοι 50 αθλητές ανά αγώνισμα των 500μ, 1.000μ και 4.000μ θα έχουν και δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, Άμα δεν συμπληρωθούν οι μικροί αγώνες με παιδιά θα συμπτυχθούν και θα γίνουν τα δύο αγωνίσματα των 500-1.000μ σε ένα των 1.000μ. και θα γίνει δεύτερη σειρά στους μεγάλους ηλικιακά στα 2.000μ. Επίσης σε περίπτωση απαγόρευσης συναθροίσεων άνω των 9 ατόμων θα γίνει στο Στάδιο Ελευθερίας σε αγωνίσματα 5.000μ-3000μ και 1.000μ Λόγο των μέτρων για την υγεία και για να αποφύγουμε τον συνωστισμό δεν θα υπάρξουν κατηγορίες νικητών στα  4.000μ θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι νικητές-νικήτριες  ενώ όλοι οι αθλητές καθώς τερματίζουν τον αγώνα θα αποχωρούν και θα παραμείνουν μόνο οι τρεις νικητές και αθλήτριες των αγωνισμάτων για την απονομή τους. Επίσης όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπή θα φορούν μάσκα και γάντια.

Αίτηση για covid-19

Με την παρουσία των αθλητών στην εκδήλωση θα πρέπει να έχει συμπληρώσει την αίτηση υγείας για τον COVID-19 , Επίσης θα γίνει θερμομέτρηση σε όλους τους αθλητές-συνοδούς.

Ο Σύλλογος μας έχει μεριμνήσει για την διοργάνωση άδεια διεξαγωγής από τον ΣΕΓΑΣ- Περιφέρεια Κρήτης και Δήμο Ηρακλείου με άδεια χρήσης οδών τύπου Ζ. κατά την διεξαγωγή θα υπάρξει ιατρός αγώνα και συνδρομή από την υγειονομική ομάδα Φίλιος Ζευς.

Παρουσία του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη 

Τον αγώνα θα τιμήσει με την παρουσία του ο υφυπουργός κος Λευτέρης Αυγενάκης και θα συμμετάσχει στο αγώνισμα των 4χλμ

Παραλαβή αριθμών - αναμνηστικών

ΟΙ αριθμοί των αθλητών και η αναμνηστική μπλούζα θα δοθεί την παραμονή του αγώνα από το Καφέ Βιβλίο στη πλατεία Σινάνη και από ώρες 10:00 ως 13:00 προς αποφυγή συνωστισμού και  την ημέρα του αγώνα θα προσέρχονται οι αθλητές θα αγωνίζονται και μετά το τέλος του αγωνίσματος τους θα φεύγουν(εκτός των τριών νικητών-τριών που θα παραμείνουν για λίγα λεπτά για την απονομή τους) Τέλος την ημέρα του αγώνα δεν θα δεχθούμε συμμετοχές

Τήρηση πρωτοκόλλου υγείς

Για την σωστή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου πριν και μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματός τους απολυμαίνουν τα χέρια τους με αντισηπτικό και αποφεύγουν τις κοινωνικές επαφές (εναγκαλισμοί κ.α.) και συζητήσεις με τους συναθλητές τους .

  • Οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε αγωνίσματος μετά την εκφώνηση των επίσημων αποτελεσμάτων θα πρέπει να προσέρχονται ώστε να παραλαμβάνουν τα έπαθλά τους. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσέρχονται φορώντας τη μάσκα τους και τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις,
  •  οι συνοδοί των Συλλόγων θα πρέπει να φροντίζουν για τα παρακάτω: ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
  • Φροντίζουν  να συμπληρώσουν εκ των προτέρων την Υπεύθυνη Δήλωση, ατομικά ο καθένας, στην οποία θα αναφέρουν ότι δεν έχουν κάποιο από τα συμπτώματα που χαρακτηρίζουν την COVID-19 (βλέπε συνημμένο έντυπο 2)
  • § Φροντίζουν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο τέλεσης των αγώνων για την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων ασφαλείας που ορίζονται από τον ΕΟΔΥ και πάντα τηρώντας την αρχή της ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ. Απευθύνουμε έκκληση σε όλους για την τήρηση των πιο πάνω κανόνων ιδιαίτερα αυτών που αναφέρονται στην χρήση της μάσκας καθώς και της τήρησης των αποστάσεων

να παρακολουθείτε το site cretamarathon.com η το fecebook Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης για ανακοινώσεις τέλεσης του αγώνα. Με τα σημερινά δεδομένα απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 9 ατόμων θα γίνει στο Στάδιο Ελευθερίας σε αντίθετη περίπτωση και με λήξη των περιοριστικών όρων θα γίνει κανονικά στο Κορακοβούνι όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Εγγραφές - Συμμετοχές: 

Οι εγγραφές συνεχίζονται υπάρχουν ακόμα θέσεις  Οι δηλώσεις για συμμετοχή θα γίνονται ηλεκτρονικά από τις δ/νσεις info@cretamarathon.com – marathoncreta@gmail.com

Κόστος συμμετοχής:

5 ευρώ και 3 ευρώ για τους μαθητές (Tα έσοδα του αγώνα θα δοθούν υπέρ της ανέγερσης του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Κορακοβουνίου)

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Υπεύθυνοι διοργάνωσης: 

Καμπαξής Σπυρίδων (6972016000)s.kampaxis@gmail.com

Καμπαξής Παντελής (2810263426) panteliskampaxis@yahoo.gr

Σταματάκη Αγάπη 6977872867

 

Παρακάτω το έντυπο covid-19 που πρέπει να συμπληρωθεί από αθλητές & συνοδούς (παρακαλούμε με την δήλωση συμμετοχής να το παραδίνεται συμπληρωμένο )

33ος ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 6ο ΤΡΧΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ

 

Παρακαλώ συμπληρώστε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα.: COVID-19 Έντυπο Ενημέρωσης

Επίθετο.

Όνομα:

Φύλο:   Άνδρας   Γυναίκα/

Ηλικία:

AMKA Δελτίο Ταυτότητας

 

 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση κατοικίας:

Κινητό :

Σταθερό :

Ημερομηνία:

Υπογραφή:

Έντυπο Πληροφοριακών Στοιχείων ΑΘΛΗΤΩΝ για το COVID-19: Για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον COVID-19, οφείλετε να συμπληρώσετε το παρόν έντυπο. Οι πληροφορίες θα βοηθήσουν στην άμεση απόκριση των Αρχών. Όλα τα προσωπικά στοιχεία σας θα τύχουν εμπιστευτικότητας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), ενώ η επεξεργασία τους γίνεται για λόγους δημοσίου συμφέροντος και για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον COVID-19

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ