ΚΡΗΤΗ

ΑΔΕΔΥ Χανίων: Νέες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Μέση Ανατολή

Σύσκεψη αύριο Τρίτη στο Εργατικό Κέντρο Χανίων

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Photo Credits: @imageonline

Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων της ενάντια στον πόλεμο στην Μέση Ανατολή, αποφασίζει η ΑΔΕΔΥ Χανίων, που καλεί σε έκτακτη σύσκεψη αύριο Τρίτη 17 Μαρτίου και ώρα 19.00, στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Οι συνεχείς επιθέσεις των ΗΠΑ – Ισραήλ προς το Ιράν και η ενεργή συμμετοχή της χώρας μας με την ελληνική Κυβέρνηση να παρέχει πλήρη στήριξη δημιουργούν νέα δεδομένα στην περιοχή, με κίνδυνο γενικευμένης ανάφλεξης.
Η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. Χανίων της ΑΔΕΔΥ, μετά τη μαζική συμμετοχή των Χανιωτών, στην αντιπολεμική διαδήλωση στις 12/03/2026, καλεί εκ νέου την Τρίτη 17 Μαρτίου 2026 στις 19:00 στο ΕΚΧ, σε σύσκεψη συντονισμού σωματείων, δημοσίου και ιδιωτικού φορέα, φοιτητικών συλλόγων, συντονιστική επιτροπής μαθητών και 15μελών, για συζήτηση με στόχο την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων,  το επόμενο διάστημα».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά



 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση