Άγνωστοι βανδάλισαν τον χώρο του "Ευκάλυπτου" στην τάφρο των τειχών

Άγνωστοι βανδάλισαν τον χώρο του "Ευκάλυπτου" στην τάφρο των τειχών

Συνεργεία του δήμου εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών, λέει στο cretalive ο αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Γ. Αναστασάκης

Μπροστά σε ένα δυσάρεστο και αποκαρδιωτικό θέαμα βρέθηκαν στελέχη του Δήμου Ηρακλείου στην περιοχή του "Ευκάλυπτου" στην τάφρο των Ενετικών τειχών όταν διαπίστωσαν τους βανδαλισμούς τους οποίους έκαναν άγνωστοι στα παγκάκια και τα τραπέζια που έχουν τοποθετηθεί στο σημείο για τους δημότες που απολαμβάνουν εκεί τη βόλτα τους. Μιλώντας στο cretalive ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης έκανε λόγο για ένα "πολύ δυσάρεστο και περίεργο συμβάν" διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου εργάζονται ήδη για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν.

Όπως τόνισε ο κ. Αναστασάκης είναι ξεκάθαρο ότι οι ζημιές αυτές δεν προέκυψαν από τη φυσιολογική καθημερινή χρήση αλλά έγιναν "επί σκοπού μόνο και μόνο για να περάσουν κάποιοι την ώρα τους". 

Μεταξύ άλλων ο αρμόδιος αντιδήμαρχος σημείωσε ότι η περιοχή του "Ευκάλυπτου" έχει ενταχθεί στον σχεδιασμό του δήμου Ηρακλείου για την ανακαίνιση των ανοιχτών χώρων των Ενετικών Τειχών, όπως επίσης η περιοχή της οδού Εφόδου που θα αξιοποιηθεί με εγκαταστάσεις παιδικών χαρών και αθλητικών δραστηριοτήτων, το πάρκο Μπαντουβά στην οδό Πυράνθου αλλά και το τμήμα των Τειχών από το Κομμένο Μπεντένι μέχρι την Όαση.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ