«Αιτία πολέμου» για τους εμπόρους της Καλοκαιρινού η πιάτσα ΤΑΞΙ

Newsroom
Newsroom

Οι έμποροι των συγκεκριμένων δρόμων αντιδρούν στον σχεδιασμό για τη δημιουργία πιάτσας ταξί στην Καλοκαιρινού, στη συμβολή με την οδό Ίδης.

"Όχι" στο ενδεχόμενο δημιουργίας πιάτσας ΤΑΞΙ στη συμβολή των οδών Καλοκαιρινού και Ίδης, στο κέντρο του Ηρακλείου, λένε καταστηματάρχες της Καλοκαιρινού.

Έμποροι από τη συγκεκριμένη οδό είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου, κ. Βασίλη Λαμπρινό, και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, κ. Γιάννη Αναστασάκη.

Διαμαρτυρήθηκαν για την πρόταση των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ να δημιουργηθεί μία πιάτσα στο συγκεκριμένο σημείο.

Οι έμποροι αναφέρουν πως αν στην Καλοκαιρινού κυκλοφορούν ΤΑΞΙ, τότε τίποτα δε θα εμποδίσει και τα ΙΧ να κυκλοφορήσουν, επίσης.

Όπως έγραψε το Cretalive, ο Δήμος εμφανίζεται πρόθυμος να ικανοποιήσει το αίτημα τους αυτοκινητιστών, χωροθετώντας νέα πιάτσα ταξί στην αρχή της Λεωφόρου Καλοκαιρινού, στη συμβολή με την Ίδης, με το σκεπτικό τα οχήματα να βγαίνουν από το κέντρο μέσω της οδού Μουρέλου.

Πάντως η αναθεωρημένη πρόταση που θα συζητηθεί τη Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο, προβλέπει την καθολική απαγόρευση στο "σταυρό" της πόλης με όλες τις πλευρές να συμφωνούν, ενώ προτείνεται επίσης η πεζοδρόμηση της Δικαιοσύνης ως την Κυρίλλου Λουκάρεως.

 

Δείτε επίσης:

Για τέταρτη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο η Κυκλοφοριακή Μελέτη του Ηρακλείου

 

Εικόνες που δεν τιμούν... νοοτροπίες που προβληματίζουν

Πήγε να πέσει ξύλο στο Δημοτικό συμβούλιο για τα κυκλοφοριακά!
 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ