Αίτημα για μείωση του αντιτίμου των εισιτηρίων μεταφοράς αναπληρωτών και ωρομισθίων

Newsroom
Newsroom

Από την ΕΛΜΕ Ηρακλείου

Αίτημα για μείωση του αντιτίμου των εισιτηρίων μεταφοράς των ελαστικώς απασχολούμενων  εκπαιδευτικών, αναπληρωτών και ωρομισθίων, για την περίοδο του καλοκαιριού, αλλά και των διακοπών των  Χριστουγέννων  και του Πάσχα κατέθεσε η EΛME Ηρακλείου.

Σε ανακοίνωση της αναφέρει σχετικά:

 

Tο ΔΣ της EΛME Ηρακλείου απευθύνεται στους υπεύθυνους των ακτοπλοϊκών εταιριών και ζητεί τη μείωση κατά το  ήμισυ του αντιτίμου των εισιτηρίων μεταφοράς όλων των ελαστικώς απασχολούμενων συναδέλφων, είτε είναι αναπληρωτές είτε είναι ωρομίσθιοι.

Ζητούμε η έκπτωση αυτή να ισχύει τόσο κατά τη μεταφορά της παραπάνω κατηγορίας των συναδέλφων, με τη λήξη του σχολικού έτους,  από το Ηράκλειο προς τον τόπο της διαμονής τους, αλλά και  από τον τόπο της διαμονής τους προς το Ηράκλειο, κατά την έναρξη της εργασίας τους, όταν γίνει η νέα πρόσληψη τους.

    Ζητούμε επίσης να ισχύει η ίδια μείωση κατά τη μεταφορά των συναδέλφων από και προς το Ηράκλειο και κατά το χρόνο των διακοπών του Πάσχα και των Χριστουγέννων.

  Δηλώνουμε ότι οι ελαστικώς απασχολούμενου συνάδελφοί μας , αναπληρωτές και ωρομίσθιοι, δεν είναι σταθερά αμειβόμενοι και αντιμετωπίζουν ακόμα πιο οξυμένο οικονομικό πρόβλημα, τόσο κατά τη μεταφορά τους, όσο και κατά τη διαμονή τους στον τόπο της εργασίας τους. Με αυτή την έννοια, ζητούμε να δείξετε τη δέουσα ευαισθησία στο αίτημα που υποβάλλει το Δ.Σ. της EΛΜΕ Ηρακλείου, με δεδομένο ότι για όλους αυτούς τους συναδέλφους το κόστος της μεταφοράς είναι δυσβάσταχτο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ