Αλλαγές στη διαδικασία βεβαίωσης και είσπραξης του ΕΦΚ για την παραγωγή τσικουδιάς
Ανακοίνωση από τον Δήμο Πλατανιά
Ο Δήμος Πλατανιά σας ενημερώνει ότι με νεότερο έγγραφο το οποίο εστάλη από Τελωνείο Χανίων έχουν επέλθει αλλαγές στη διαδικασία βεβαίωσης & είσπραξης του ΕΦΚ για την παραγωγή τσικουδιάς (μικροί αποσταγματοποιοί- διήμεροι) :
«Η εξαίρεση που ίσχυε για τους παραγωγούς που καλλιεργούν αμπέλι έκτασης έως 1 στρέμμα και απαλλάσσονταν της υποχρέωσης δήλωσης συγκομιδής καταργήθηκε. Πλέον έχουν την υποχρέωση να προσκομίσουν Ηλεκτρονική Δήλωση Συγκομιδής από τη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και στη συνέχεια να μεταβούν στο Τελωνείο Χανίων».
Μετά την ανωτέρω τροποποίηση και οι μικροί αποσταγματοποιοί θα πρέπει να προσέρχονται πρώτα στη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης για να παραλάβουν Ηλεκτρονική Δήλωση Συγκομιδής και στη συνέχεια να μεταβούν στο Τελωνείο Χανίων και όχι πλέον στους Δήμους».
- Με επιτυχία η ημερίδα "Φαρμακευτική καινοτομία & σύγχρονες εξελίξεις στην Ιατρική"
- Με gps-ομοίωμα ελιάς "απαντούν" οι παραγωγοί της Κρήτης στις κλοπές ελαιοκάρπου
- Π. Μπαριτάκης: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις προκλήσεις του μέλλοντος» - Συνάντηση στην Αναπτυξιακή Ηρακλείου
