Αλλοδαπός εισέβαλε στα γραφεία ΜΚΟ και απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του

Αλλοδαπός εισέβαλε στα γραφεία ΜΚΟ και απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του

Κινητοποιήθηκαν οι αρχές

Αλλοδαπός,Συριακής καταγωγής, οπλισμένος με αιχμηρό αντικείμενο, εισέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της Αναπτυξιακής - Εκπαιδευτικής Εταιρείας "Πλοηγός" στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο, πίσω από τις εγκαταστάσεις της Ένωσης Ηρακλείου, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους εργαζόμενους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος άνδρας ζητούσε επίμονα από τους υπαλλήλους της ΜΚΟ να διευθετήσουν πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τα έγγραφα της παραμονής του στη χώρα, και απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του με το αιχμηρό αντικείμενο που κρατούσε. 

Μάλιστα, αυτοτραυματίστηκε προκαλώντας εκδορές στα χέρια του. 

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρχών, και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς οι προθέσεις του αλλοδαπού παρέμεναν για ώρα άγνωστες. 

Εν τέλει, ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου οι γιατροί να φροντίσουν τα τραύματά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία, ωστόσο κρίνεται απαραίτητη η εξέτασή του σε Ψυχιατρική Κλινική.

Πλοηγός

Φωτογραφίες: imageonline

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ