Ανακλήθηκε η απόφαση για τα κλιματιστικά και τα καλοριφέρ στο ΠΑΓΝΗ

Newsroom
Newsroom

Τι αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα

Για ανάκληση της απόφασης που αφορούσε στο κλείσιμο των κλιματιστικών και των καλοριφέρ στο ΠΑΓΝΗ κάνει λόγο σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα Δημήτρης Βρύσαλης. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βρύσαλης σημειώνει:

"Να το καταλάβουν καλά κυβέρνηση, διοίκηση 7ης ΥΠΕ και διοίκηση του ΠΑΓΝΗ. Δεν θα ξεπαγιάσουμε ασθενείς και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία. Δεν θα κυκλοφορούμε με φακούς. 
Η ανάκληση της απόφασης της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ  (για κλείσιμο καλοριφέρ, κλιματιστικών κ.α) στο όνομα της εξοικονόμησης χρημάτων  που αν υλοποιούνταν θα κρύωναν οι ασθενείς, εργαζόμενοι απέδειξαν ότι κανένας αγώνας  δεν πάει χαμένος. Απέδειξαν ότι η αδιαλλαξία διοικητών, υπουργείων μπορεί να σπάσει όταν συναντά καθολική κατακραυγή.
Αποδεικνύεται ότι τίποτα δεν πάει χαμένο
Συνάδελφοι μαζικοποιούμε  ακόμα περισσότερο το σωματείο μας. Ηρακλειώτες αγωνιστείτε με τους μαχόμενους υγειονομικούς για δωρεάν αποκλειστικά σύστημα υγεία για όλους που να ανταποκρίνεται και να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες.
Η Διοίκηση του Σωματείου μας, με προτεραιότητα το δίκιο και το συμφέρον του συνόλου των ασθενών και των εργαζομένων κατάφερε να ακυρώσει μια κατάπτυστη  απόφαση. Δεν τελειώσαμε όμως με την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και των διοικήσεων που την υλοποιούν. Κλιμακώνουμε με την πανυγειονομική απεργία στις 20/ 10 και την πανελλαδική πανεργατική απεργία στις  9/11".

Διαβάστε επίσης:

Κλειστά καλοριφέρ και κλιματιστικά στο ΠΑΓΝΗ, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ