Αναστολή λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών στο Μαλεβίζι

Αναστολή λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών στο Μαλεβίζι

Εξαιρείται η Πολιτική Προστασία και η Τεχνική Υπηρεσία

Αναστάλθηκε η λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών στο Μαλεβίζι σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, με εξαίρεση το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας και τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Μαλεβιζίου, λόγω του ισχυρότατου σεισμού που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο Νομό Ηρακλείου και της ιδιαίτερα έντονης μετασεισμικής δραστηριότητας που επηρεάζει και το Δήμο Μαλεβιζίου.

Τηλεφωνικό κέντρο για αναφορές πολιτών ορίστηκε το τηλέφωνο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας 2813-400650, που θα λειτουργεί ως αργά το απόγευμα. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στη διάρκεια της νύχτας οι πολίτες μπορούν να καλούν στο 6936778800.

Από την πρώτη στιγμή συγκροτήθηκαν ειδικά συνεργεία υπαλλήλων του Δήμου που μεταβαίνουν σε όλους τους οικισμούς προκειμένου σε συνεργασία με τα κατά τόπους Συμβούλια Κοινοτήτων να προβούν σε άμεσο οπτικό έλεγχο σχολικών κτιρίων, υποδομών και τεχνικών έργων για τη διαπίστωση τυχόν ζημιών που προκλήθηκαν από τον ισχυρό σεισμό.

Υπενθυμίζεται ότι κλειστά παραμένουν όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Μαλεβίζι, καθώς και οι Δημοτικοί και ιδιωτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί.

 

Δείτε επίσης

Σεισμός στο Αρκαλοχώρι: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Μινώα

Ο ένας μετά τον άλλο οι μετασεισμοί!

Κλάματα κι απόγνωση στο Αρκαλοχώρι - Ο σεισμός άφησε άστεγους πολλούς

Σεισμός στο Αρκαλοχώρι: Νεκρός ο άτυχος εργάτης που καταπλακώθηκε στην εκκλησία

Λέκκας: Διαψευστήκαμε, ο σεισμός ήταν αναπάντεχος

Οροπέδιο Λασιθίου: Κατάρρευση πετρόχτιστου κτίσματος και κατολισθήσεις βράχων από τον μεγάλο σεισμό

 

Όλες οι ειδήσεις από τον σεισμό που έπληξε την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ