Σεισμός στο Αρκαλοχώρι: Νεκρός ο άτυχος εργάτης που καταπλακώθηκε στην εκκλησία

Σεισμός στο Αρκαλοχώρι: Νεκρός ο άτυχος εργάτης που καταπλακώθηκε στην εκκλησία

Πέντε ακόμα απεγκλωβισμοί, μετά την ισχυρή δόνηση - Δυνάμεις και της αστυνομίας σπεύδουν στο Αρκαλοχώρι - Συνολικά εννέα μέχρι τώρα οι τραυματίες

Νεκρός είναι ο άτυχος εργάτης που καταπλακώθηκε μετά το σεισμό των 5,8 Ρίχτερ στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία έξω από το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου. Τα σωστικά συνεργεία της ΕΜΑΚ απεγκλώβισαν μετά από πολύωρη προσπάθεια τον άτυχο άνδρα, που καταγόταν από την Μάρθα.  

   Ακόμη ένας άνδρας που ήταν μαζί του στο εκκλησάκι, ο γιος του, συμφωνά με τις πληροφορίες, απομακρύνθηκε τραυματισμένος, χωρίς - σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης - να κινδυνεύει η ζωή του.

   Σώος απεγκλωβίστηκε και άλλος ένας πολίτης στο χωριό Πατσίδερος που είχε παγιδευτεί μέσα στο σπίτι του καθώς από τις ζημιές λόγω του σεισμού δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα. Δυο ακόμα απεγκλωβισμοί έγιναν στο Αρκαλοχώρι, ένας στο Αρχοντικό κι ένας στα Ρουσσοχώρια.

   Μέχρι στιγμής στο κέντρο της Πυροσβεστικής έχουν αναφερθεί πολλές ζημιές σε κτίρια στα χωριά Ρουσσοχώρια, Αρχοντικό και Πατσίδερος. Στην περιοχή βρίσκονται ήδη δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ έχει κινητοποιηθεί όλος ο κρατικός μηχανισμός.

   Κάποιοι πολίτες για τους οποίους είχε αναφερθεί ότι είχαν παγιδευτεί σε φαρμακείο, απομακρύνθηκαν μόνοι τους με ασφάλεια.


 

Δείτε επίσης:

Απεγκλωβίζεται εργάτης από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία, στο Αρκαλοχώρι

Ισχυρότατος σεισμός στην Κρήτη! - 5,8 ρίχτερ η ένταση της δόνησης!

Ο Ευθ. Λέκκας για το μεγάλο σεισμό στο Ηράκλειο: Ήταν μεγαλύτερος από ότι περιμέναμε
 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Όλες οι ειδήσεις από τον σεισμό που έπληξε την Κρήτη

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ