Ανοίγει το πρώην Ικάριο γήπεδο για τα οχήματα των εργαζομένων στο αεροδρόμιο

Newsroom
Newsroom

Η απόφαση θα υλοποιηθεί μέχρι τα τέλη του Απρίλη

Κέρδισαν τη μάχη που έδωσαν οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο "Ν.Καζαντζάκης" μαζί με την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, για τη δυνατότητα στάθμευσης των οχημάτων τους στο πρώην Ικάριο Γήπεδο, στο Ηράκλειο.

Στη χθεσινή παρέμβαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου, η Ε.Ι.Υ.Η. πραγματοποίησε παρέμβαση στη συζήτηση με θέμα, την παραχώρηση του πρώην Ικάριου γηπέδου στο σύνδεσμο τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων Κρήτης, και κατάφερε να δοθεί το "πράσινο φως" για τη στάθμευση των οχημάτων των εργαζομένων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση αναφέρει:

         Το σωματείο μας κατάφερε για μια ακόμα φορά να εξασφαλίσει την δωρεάν στάθμευση των εργαζομένων του αεροδρομίου στο συγκεκριμένο χώρο με όλα τα μέτρα ασφαλείας, κόντρα στην προσπάθεια να δοθεί τζάμπα αποκλειστικά και μόνο για τα τουριστικά λεωφορεία.

         Η απόφαση θα υλοποιηθεί μέχρι τα τέλη του Απρίλη. Αναμένουμε, ωστόσο, να σταματήσουν άμεσα τα φαινόμενα με τις κλήσεις και τις αφαιρέσεις πινακίδων των συναδέλφων!

         Καλούμε τους εργαζομένους να συνεχίσουν τον αγώνα τους, για εξασφάλιση ανθρώπινων συνθηκών δουλειάς στο δεύτερο μεγαλύτερο σε κίνηση αεροδρόμιο της χώρας. Να ενισχύσουν το σωματείο τους, την Ένωση ιδιωτικών υπαλλήλων Ηρακλείου. Και να παλέψουν για τα σύγχρονα δικαιώματα τους. Κόντρα σε εργοδοσίες και τις κυβερνήσεις τους, που τους θέλουν με σκυμμένο το κεφάλι. Κόντρα στις πολιτικές που αντιμετωπίζουν τις ζωές μας και την ασφάλεια μας ως κόστος.

Κάνουμε την αγανάκτηση και την οργή, οργανωμένη πάλη!! Σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε πόστο,  κάθε γειτονιά!

 

Δείτε επίσης:

Ζητούν να διατεθεί το πρώην Ικάριο Γήπεδο για τις ανάγκες των εργαζομένων στο αεροδρόμιο

"Να ανοίξει τώρα ο χώρος του πρώην Ικάριου γηπέδου για τις ανάγκες των εργαζομένων του αεροδρομίου"

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ