"Ανθρώπινη ασπίδα": Αναγκαία η τοποθέτηση μεταλλικών ράβδων στις ιρλανδικές διαβάσεις

Newsroom
Newsroom

Πριν από την έλευση του χειμώνα, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Προστασίας Ανθρώπινης Ζωής

Την αναγκαιότητα τοποθέτησης μεταλλικών ράβδων σε όλες τις ιρλανδικές διαβάσεις πριν από την έλευση του χειμώνα επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Προστασίας Ανθρώπινης Ζωής "Ανθρώπινη Ασπίδα" με αφορμή την κακοκαιρία της Παρασκευής. Στη σχετική ανακοίνωσή του επισημαίνει:

"«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» μαθαίνουμε από την λαϊκή παροιμία.

Είναι ανάγκη να μεριμνούμε συνεχώς για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και μάλιστα διαφοροποιώντας ενίοτε τον προγραμματισμό μας. ανάλογα και με τις συνθήκες όπως αυτές επίσης διαφοροποιούνται.

Εντυπωσιακά ύψη στάθμης νερού κατεγράφησαν σε διάφορες περιοχές στο νησί μας, πέραν των όποιων προβλέψεων από τους μετεωρολόγους της χώρας μας, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι θα πρέπει να βρισκόμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση για κάθε κίνδυνο. 

Στην Ιρλανδική διάβαση του Κατσαμπά την Παρασκευή 2 Ιουνίου κατεγράφη στην μεταλλική ράβδο της Ανθρώπινης Ασπίδας ,στάθμη νερού, ύψους περίπου δέκα  εκατοστών ,ακίνδυνη φαινομενικά για τυχόν παράσυρση αυτοκινήτου ,εντυπωσιακή ωστόσο για την εποχή ,υπενθυμίζοντας μας παράλληλα την ανάγκη ύπαρξης της σε κάθε Ιρλανδική διάβαση του νησιού μας.

 

Περιμένουμε την ευαισθητοποίηση και την τήρηση των υποσχέσεων, από τις δημόσιες αρχές για τοποθέτηση της συγκεκριμένης μεταλλικής ράβδου, σε κάθε επικίνδυνο σημείο πριν τον επερχόμενο χειμώνα".    

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ