Στο Ρέθυμνο ο Ν. Ανδρουλάκης: "Να πάρει η Κρήτη το πολιτικό χρώμα που της ταιριάζει"

Newsroom
Newsroom

Το μεσημέρι θα συναντηθεί με εκπροσώπους του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου του νομού

Περιοδεία στον νομό Ρεθύμνου πραγματοποιεί από το πρωί του Σαββάτου ο Νίκος Ανδρουλάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, που ξεκίνησε την Παρασκευή από τον νομό Λασιθίου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε το πρωί το Πέραμα Μυλοποτάμου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κόσμο δια ζώσης και ο επόμενος σταθμός του είναι η πόλη του Ρεθύμνου, όπου αργότερα το μεσημέρι θα συναντηθεί με εκπροσώπους του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου του νομού.

Νίκος Ανδρουλάκης Ρέθυμνο

Συνοδευόμενος από τους υποψηφίους βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε ξανά την ευκαιρία να αναφερθεί στις θέσεις του κινήματος για τα μεγάλα ανοιχτά ζητήματα της κοινωνίας, και να αναφερθεί στις εκλογές της 25ης Ιουνίου τονίζοντας ότι "η Κρήτη θα πρέπει να πάρει ξανά το πολιτικό χρώμα που της ταιριάζει".

Νίκος Ανδρουλάκης Ρέθυμνο

Με έμφαση στην κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική αξιοπρέπεια, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στις κατ' ιδίαν συζητήσεις του με τον κόσμο αναφέρθηκε και πάλι στα φορολογικά και οικονομικά ζητήματα που την περίοδο αυτή βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του κινήματος.

Νίκος Ανδρουλάκης Ρέθυμνο

Με βάση το πρόγραμμά του ο Νίκος Ανδρουλάκης στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου θα παραστεί στα εγκαίνια του μουσείου για τον Ούλαφ Πάλμε στον Μοχό.

Νίκος Ανδρουλάκης Ρέθυμνο

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη από το Πέραμα Μυλοποτάμου έχει ως εξής:

"Αγωνιζόμαστε απ' άκρη σε άκρη της Κρήτης για να πάρει το νησί μας το πολιτικό χρώμα, που του ταιριάζει.

Το πράσινο της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας.

Το πράσινο της ελπίδας και της προοπτικής.

Αγωνιζόμαστε με τον λόγο της αλήθειας, του συγκεκριμένου, για δίκαιη ανάπτυξη, για να λιγοστέψουν τα φορολογικά βάρη από τις πλάτες της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων Ελλήνων.

να

Έχουμε άλλες αγωνίες από τον κ. Μητσοτάκη. Όπως είδαμε τις τελευταίες μέρες, το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι να μην φορολογήσουμε τα υπερκέρδη των ολιγαρχών.

Αλλά, αλγεινή εντύπωση μου έχει προκαλέσει και η αλλαγή στάσης του ΣΥΡΙΖΑ, που πια δεν μιλά για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών.

Το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη ήρθε για να μείνει, για να υπερασπιστεί μια Ελλάδα που θα δίνει ευκαιρίες στις νεότερες γενιές.

Μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας. Μια Ελλάδα που θα είναι ισχυρή στην Ευρώπη.

Αυτή την Ελλάδα θα ξαναδημιουργήσει η Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ σ’ αυτή τη νέα εποχή.

αν

Και είμαι σίγουρος ότι στις 25 Ιουνίου, οι πολίτες θα αγκαλιάσουν ακόμη πιο δυνατά αυτή την προσπάθεια, που κάνουμε".

Διαβάστε επίσης:

"Στέλνουμε ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής" - Ομιλία Ανδρουλάκη στη Σητεία

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ