Απάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας στον Κ. Μαυρικάκη

Newsroom
Newsroom

Για άρθρο γνώμης που δημοσιεύτηκε στο cretalive

Σε γραπτή δήλωσή του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, Θεοδόσης Καλαντζάκης απαντά στο άρθρο γνώμης του Κωστή Μαυρικάκη που δημοσιεύτηκε στο Cretalive, με τίτλο "Εδώ που χάνεται η στεριά κι ο Κόσμος λιγοστεύει". 

Αναλυτικά ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επισημαίνει:

"Ιεράπετρα η «νύφη του Λιβυκού». Ένας δυνατός Δήμος, μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια σημειώνει μεγάλη τουριστική και οικονομική ανάπτυξη με νέες υποδομές και μεγάλα αναπτυξιακά έργα. 
Κι αυτό, όπως φαίνεται, μάλλον ενοχλεί κάποιους οι οποίοι προσπαθούν ανεπιτυχώς να διαβάλλουν τον τόπο μας. 
Κάποιους που ξεχνούν ότι τα προϊόντα που παράγει η Ιεράπετρα είναι πιστοποιημένα και υψηλής ποιότητας, ενώ οι παραγωγοί μας, άριστα εκπαιδευμένοι, υιοθετούν  συστήματα ορθολογικής διαχείρισης θερμοκηπιακών καλλιεργειών .
Προς τι λοιπόν αυτή η ηθελημένη επιλεκτική «τύφλωση» και η ξαφνική και άνευ λόγου κινδυνολογία; Μήπως εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα; Ή μήπως απλά φανερώνει απόλυτη άγνοια επί του συγκεκριμένου θέματος;
Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν όποιος δεν είναι γνώστης του θέματος και των πρακτικών που υιοθετούνται από τους αγρότες μας να μην προσπαθεί να δημιουργεί εντυπώσεις, ούτε να δυσφημεί έναν τόπο βασιζόμενος στην προσωπική του γνώμη.
 Καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον λόγο μας και να μην προτρέχει η γλώσσα της διανοίας".
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ