Αποφασίζουν για τις επόμενες κινήσεις τους και οι αγρότες

Newsroom
Newsroom

Γενική συνέλευση το βράδυ της Πέμπτης στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια

Τις περαιτέρω κινητοποιήσεις τους, μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στην Αθήνα, αποφασίζουν και οι αγρότες στα Χανιά, που σε ανακοίνωση τους τονίζουν ότι "οι βιοπαλαιστές αγρότες δεν συμβιβάζονται με τα ψίχουλα".

Στην ίδια ανακοίνωση, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων - που έδωσε δυναμικό παρών στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της Αθήνας- καλεί όλους τους αγρότες του Νομού Χανίων σε Γενική Συνέλευση στις 8:00μ.μ το βράδυ της Πέμπτης στο Μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια.

Στην ανακοίνωση της Ένωσης τονίζεται:

 

Το συγκλονιστικό πανελλαδικό Συλλαλητήριο έδωσε ξεκάθαρο μύνημα! Χιλιάδες λαού και νεολαίας έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση ότι οι βιοπαλαιστές αγρότες δεν συμβιβάζονται με τα ψίχουλα. Ο αγώνας που κάνουμε είναι δίκαιος και στηρίζεται από την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού! Παλεύουμε να μείνουμε στα χωριά μας και να μπορούμε να καλλιεργήσουμε την γή μας.
Όλοι μαζί από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη ενώσαμε την φωνή μας απαιτώντας να
ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα μας!
Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων έδωσε δυναμικό παρών στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της Αθήνας. Καλούμε όλους τους αγρότες του Νομού μας σε Γενική Συνέλευση αύριο Πέμπτη 22/2 στις 8:00μ.μ στο Μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια για να
αποφασίσουμε για την συνέχεια του αγώνα μας!

Ενωμένοι θα βγούμε νικητές!

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ