Αποχαιρετά "έναν ασυμβίβαστο μαχητή της Αριστεράς" ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων

Newsroom
Newsroom

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. Χανίων ΣΥΡΙΖΑ

Τον Τάκη Ρούσσο αποχαιρετά η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ. Τον εκλιπόντα αποχαιρέτησαν χθες συγγενείς και φίλοι.

Σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Χανίων ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Αποχαιρετώντας τον Παναγιώτη (Τάκη) Ρούσσο.

Χθες Σάββατο 9/12 συνοδέψαμε στην τελευταία του κατοικία τον σύντροφο μας Παναγιώτη (Τάκη) Ρούσσο, ένα σπουδαίο άνθρωπο, ένα ασυμβίβαστο μαχητή της Αριστεράς,

Ο σεβασμός και η αγάπη που κέρδισε ο Τάκης από όλους όσους ευλογήθηκαν με την παρουσία του στη ζωή τους ήταν αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο πορεύτηκε,  της φυσικής  του ευγένειας και της βαθιάς ενσυναίσθησης που τον διέκρινε.

Ολόκληρη τη ζωή του υπηρέτησε με εφηβικό πάθος τον αθλητισμό και την αριστερά, αφοσιωμένος πάντα στην οικογένεια του, εργαζόμενος σκληρά κερδίζοντας ταυτόχρονα επαγγελματική αναγνώριση.

Μοίραζε αφειδώς στους ανθρώπους την αγάπη του, έχοντας για όλους μια καλή κουβέντα, βοηθώντας αθόρυβα και σιωπηρά όποιον είχε ανάγκη και με τη σοφία που αποκτούν όσοι έχουν ζήσει μια ζωή γεμάτη, όπως εκείνος, έδινε λύσεις και κατευθύνσεις σε όλα τα ζητήματα που χρειαζόταν καθαρή και ενωτική παρέμβαση.

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ήταν το δεύτερο σπίτι του, εκεί καθημερινά έπινε τον καφέ του συζητώντας τις πολιτικές εξελίξεις και ως το τέλος της ζωής του  μιλούσε με θέρμη για την αξία της συντροφικότητας.

Διατηρούσε θερμή προσωπική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα στο πρόσωπο του οποίου δεν  έβλεπε μόνο ένα σπουδαίο ηγέτη, αλλά τον θεωρούσε μέλος της οικογένειας του. 

Ο Τάκης μας, ο Τάκης όλων,  δεν βρίσκεται πια κοντά μας και ειδικά τώρα,  η  απουσία του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στις πράξεις, τις αποφάσεις και τα διανοήματα μας.

Ζωντανή  θα κρατήσουμε την μνήμη του στη σκέψη και την καρδιά μας για πάντα.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας  στην αγαπημένη του Ελευθερία και τα παιδιά του Βαγγέλη, Γιώργο και Γιάννη που θα πορεύονται με την παρακαταθήκη του σπουδαίου τους πατέρα.

Καλοτάξιδος στο φως σύντροφε αγαπημένε μας

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ