ΚΡΗΤΗ
Απολογείται η 57χρονη Ρουμάνα για την κακοποίηση της γιαγιάς που φρόντιζε
"Μη με ταΐσει εκείνη γιατί μετά θα με δείρει" έλεγε η 88χρονη στα παιδιά της - Στο βίντεο η 57χρονη φροντίστρια καταγράφεται να κλωτσά την ηλικιωμένη που είχε πέσει στο πάτωμα

Στη μία μετά το μεσημέρι της Πέμπτης πρόκειται να απολογηθεί, στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου, η 57χρονη Ρουμάνα που κατηγορείται για την κακοποίηση της 88χρονης ηλικιωμένης με άνοια την οποία είχε προσληφθεί από τα παιδιά της για να φροντίζει.
Όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, σε βάρος της φροντίστριας ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστρική εκβίαση και επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου κατ' εξακολούθηση.
Όλα ξεκίνησαν όταν η 88χρονη είπε σε μία από τις κόρες της "μη με ταΐσει εκείνη, γιατί μετά θα με δείρει!". Η φράση αυτή κλόνισε την κόρη της ηλικιωμένης γυναίκας, καθώς όπως είχαν αναφέρει στο Cretalive συγγενείς της γιαγιάς, είχαν προσλάβει την 57χρονη φροντίστρια μέσω γραφείου και μάλιστα είχε καλές συστάσεις για την ποιότητα της δουλειάς της.
Το υλικό όμως από τις κάμερες που είχαν εγκατασταθεί στο σπίτι, αποκάλυψε όλα όσα είχαν συμβεί. Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε πέσει στο σπίτι. Η φροντίστρια ενημέρωσε τις κόρες της και ζήτησε συνδρομή για να τη σηκώσει από το πάτωμα. Με βάση όμως το υλικό από την κάμερα, κατέγραψε τη γυναίκα από τη Ρουμανία να κλωτσάει τη γιαγιά ενώ εκείνη ήταν πεσμένη στο πάτωμα, να της τραβάει τα μαλλιά και να χτυπάει το κεφάλι της στο έδαφος
Τα παιδιά της ηλικιωμένης, μετά και από την εξέλιξη αυτή, προχώρησαν στη σχετική καταγγελία καταθέτοντας στην ΕΛ.ΑΣ και το βίντεο με την κακοποίηση της υπερήλικης μητέρας τους. Η 57χρονη συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και μετά την κακουργηματική δίωξη που της ασκήθηκε πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο