Αρνητικά όλα τα rapid test στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Αρνητικά όλα τα rapid test στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Διενεργήθηκαν 107 έλεγχοι από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας απέναντι στο πρόβλημα του κορωνοϊού και για προληπτικούς λόγους, το Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προγραμμάτισε δειγματοληπτικό έλεγχο rapid test για covid-19 στην Πολυτεχνειούπολη, σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021.

Στον χώρο του Ιατρείου στην Πολυτεχνειούπολη από 9:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. διενεργήθηκαν rapid tests από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ (κινητή ομάδα). Συμμετείχαν συνολικά 107 μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και φοιτητές που έχουν δηλώσει ότι διαμένουν αυτό το διάστημα στη Φοιτητική Εστία.

Πολυτεχνείο Κρήτης rapid test

Τα δείγματα όλων των ελέγχων ήταν αρνητικά και οι συμμετέχοντες ειδοποιήθηκαν για το αποτέλεσμα με ατομικό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

Το Πολυτεχνείο Κρήτης, με την εποπτεία και το συντονισμό της ειδικής Επιτροπής Covid-19 του Ιδρύματος, καθώς και την εθελοντική συνεισφορά των μελών της Πολυτεχνικής Κοινότητας, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του στην τήρηση των μέτρων προστασίας και των προληπτικών ελέγχων για τον περιορισμό της πανδημίας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ