Γεράκι: «Eίπαμε ψέμματα για τους πυροβολισμούς»

Γεράκι: «Eίπαμε ψέμματα για τους πυροβολισμούς»

Τι ισχυρίστηκαν ενώπιον της ανακρίτριας οι δύο συλληφθέντες που τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου οδηγήθηκαν την Τετάρτη οι δύο "πρωταγωνιστές" του επεισοδίου στο Γεράκι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, για να απολογηθούν για τα όσα τους αποδίδονται με βάση τις καταγγελίες που οι ίδιοι προχώρησαν εκατέρωθεν μετά από ένοπλο -όπως ισχυρίστηκαν αρχικά στις αρχές- επεισόδιο.

Και οι δύο βλέποντας ότι αντιμετωπίζουν βαρύτατη κατηγορία, αποφάσισαν στην απολογία τους να "ξεφουσκώσουν" την υπόθεση και ουσιαστικά να ομολογήσουν ότι δεν υπήρξαν περιστατικά πυροβολισμών αλλά μόνο σοβαρό φραστικό επεισόδιο επειδή τους έβαλαν λόγια τρίτοι με αφορμή κάποιες ζημιές που προκάλεσαν λίγες ημέρες πριν στο ποιμνιοστάσιο του 25χρονου.

Παραδέχτηκαν εν ολίγοις ότι είπαν ψέματα για να εκδικηθεί ο ένας τον άλλον. Και το ισχυρίστηκαν αυτό καθώς όπως έχει γράψει το Cretalive κατά την αυτοψία στους χώρους των πυροβολισμών οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ούτε ένα φυσίγγιο.

Τούς έγιναν αυστηρές συστάσεις και αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους το πρώτο 10μερο κάθε μήνα.

Αποχώρησαν ησύχως από τα Δικαστήρια και όλα μέλι γάλα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ