Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού των εκπαιδευτικών

Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού των εκπαιδευτικών

Δείτε τα σχολεία ή τα τμήματα αυτών που αναστέλλουν τη λειτουργία τους

Αρνητικά βγήκαν τα τεστ κορωνοϊου στα οποία υποβλήθηκαν οι εκπαιδευτικοί του  28ου και 57ου δημοτικών σχολείων Ηρακλείου μετά το θετικό κρούσμα που επιβεβαιώθηκε σε εκπαιδευτικό παράλληλης στήριξης.  Το ΣΤ2 τμήμα  μάλιστα  ανέστειλε την λειτουργία του εως τις 29 Οκτωβρίου.

Πάντως χθες είχαμε νέα κρούσματα covid-19 σε μαθητές και εκπαιδευτικούς στο Ηράκλειο, γεγονός που αυξάνει την ανησυχία γονέων και εκπαιδευτικών.

Υπενθυμίζεται πως ένας εκπαιδευτικός βρέθηκε θετικός στο  47ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου ενώ θετικοί έχουν βρεθεί και δύο μαθητές , σε σχολεία του Ηρακλείου με το ένα εκ των δύο κρουσμάτων να εντοπίζεται στο 2ο ΓΕΛ.

Για το  47ο δημοτικό αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις στενές επαφές του πρώτου κρούσματος. Μάλιστα πιθανολογείται ότι θα έχουμε κι άλλα θετικά κρούσματα στο συγκεκριμένο σχολείο.

Την ίδια ώρα και όπως είπε στην ΕΡΤ ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Μανόλης Καρτσωνάκης, μετά τα θετικά κρούσματα αναστέλλεται η λειτουργία τμημάτων στα δύο δημοτικά και σε ένα Λύκειο.

Δείτε τα σχολεία ή τα τμήματα αυτών που αναστέλλουν τη λειτουργία τους

ω

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ