«Αστακός» και το Ηράκλειο για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου

«Αστακός» και το Ηράκλειο για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου

Ήδη το βράδυ του Σαββάτου έγιναν και προσαγωγές

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις, όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και στο Ηράκλειο και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, ενόψει της 12ης επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, όπως αναφέρουν θα βρίσκονται σε κομβικά σημεία στην πόλη του Ηρακλείου έτσι ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο συγκέντρωσης. Να σημειωθεί ότι για τις 11.00 το πρωί της Κυριακής, υπάρχει πρόσκληση συγκέντρωσης από εξωκοινοβουλευτική Αριστερά, στην Πλατεία Ελευθερίας. 

Οι αστυνομικοί παράλληλα πραγματοποιούν προληπτικούς ελέγχους. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το απόγευμα του Σαββάτου υπήρξε μια μικρή συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στην περιοχή του Μασταμπά, στο Ηράκλειο. Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε ένταση, η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές τουλάχιστον 10 ατόμων. 

Υπενθυμίζεται ότι από τις 5.00 το πρωί της Κυριακής και μέχρι τις 24.00 της ίδιας ημέρας, με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ «λόγω των επιτακτικών αναγκών αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID -19, με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν (4) ή περισσότερα άτομα. Φωτογραφία εξωφύλλου: Eurokinissi

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ