​Αυτό είναι το ... νέο αεροδρόμιο !

​Αυτό είναι το ... νέο αεροδρόμιο !

Χρειάστηκαν αρκετές παρεμβάσεις προκειμένου να γίνει ένα γενικό ... σουλούπωμα με την εικόνα του αεροδρομίου να έχει αλλάξει ριζικά και να παραπέμπει πλέον σε σύγχρονο ευρωπαϊκό αεροδρόμιο, ικανό να εξυπηρετεί τα εκατομμύρια των επισκεπτών του.

Με νέα ... όψη υποδέχεται τους επισκέπτες το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης με τις εργασίες αναβάθμισης των εγκαταστάσεων να έχουν ολοκληρωθεί και τη νέα πτέρυγα αναχωρήσεων να παραδίδεται σήμερα σε λειτουργία. 

Χρειάστηκαν αρκετές παρεμβάσεις προκειμένου να γίνει ένα γενικό ... σουλούπωμα με την εικόνα του αεροδρομίου να έχει αλλάξει ριζικά και να παραπέμπει πλέον σε σύγχρονο ευρωπαϊκό αεροδρόμιο, ικανό να εξυπηρετεί τα εκατομμύρια των επισκεπτών του. 

Έτσι όπως είχε υποσχεθεί και ο αερολιμενάρχης κ. Πλιάκας οι εγκαταστάσεις είναι πλέον έτοιμες να τεθούν σε πλήρη λειτουργία καθώς θα παραδίδονται σταδιακά μέχρι τις 20 Απριλίου οπότε και έχουν οριστεί τα εγκαίνια.

Στο πλαίσιο των εργασιών πραγματοποιήθηκε διαμόρφωση τόσο των χώρων του ισογείου, όσο και του 1ου ορόφου, με επέκταση του χώρου των αναχωρήσεων κατά 2.900 τ.μ. και την ανακαίνιση άλλων 8.000 τ.μ., με την ταυτόχρονη αύξηση του αριθμού των πυλών (gates) για τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις των επιβατών

Οι εργασίες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου που τόσες κυβερνήσεις υποσχέθηκαν - ωστόσο για να είμαστε δίκαιοι υλοποιήθηκαν επί των ημερών του Υπουργού Χρ. Σπίρτζη- χρηματοδοτήθηκαν από τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών ΑΕ, μετά από συμφωνία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, χωρίς κανένα κόστος για το ελληνικό Δημόσιο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ