Αυτοψία Καλογερή-Μυλωνάκη στο επαρχιακό δίκτυο Δ. Κισσάμου

Αυτοψία Καλογερή-Μυλωνάκη στο επαρχιακό δίκτυο Δ. Κισσάμου

Επίσης συζητήθηκε η ανάγκη αποκατάστασης, αναβάθμισης και βελτίωσης της Παλαιάς Εθνικής Οδού και ειδικά στο τμήμα Κολένι-Κίσσαμος

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή και του Δημάρχου Κισσάμου Γιώργου Μυλωνάκη, παρουσία Αντιδημάρχων και στελεχών του δήμου και της Αντιπεριφέρειας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Απριλίου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε αυτοψία σε τμήματα του επαρχιακού δικτύου του Δήμου Κισσάμου που αφορούν αποκατάσταση ζημιών από τις τελευταίες θεομηνίες.

Επίσης, συζητήθηκε  η ανάγκη αποκατάστασης, αναβάθμισης και βελτίωσης της Παλαιάς Εθνικής Οδού και ειδικά στο τμήμα Κολένι-Κίσσαμος.

Παράλληλα, ενημερώθηκε η δημοτική αρχή για το μεγάλο έργο της Περιφέρειας που αφορά την βελτίωση Οδικής Ασφάλειας και για τις σχετικές εργασίες που προβλέπεται να πραγματοποιηθούν στα όρια του Δήμου Κισσάμου.  

Τέλος, η συζήτηση επεκτάθηκε σε θέματα και μεγάλα έργα που αφορούν στην περιοχή της Κισσάμου και επιβεβαιώθηκαν για άλλη μία φορά οι κοινές μας θέσεις και το άριστο κλίμα συνεργασίας.

1

2

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ