Αυτοψία Σέγκου στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της ΔΕ Επισκοπής

Αυτοψία Σέγκου στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της ΔΕ Επισκοπής

Πολύ μεγάλες οι ζημιές σε βασικά έργα υποδομής

Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές της Δημοτικής ενότητας Επισκοπής του Δήμου Χερσονήσου που "χτυπήθηκε" αλύπητα από την πρόσφατη κακοκαιρία, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.

Ο Δήμαρχος που πρόσφατα μίλησε στο Livetalks για την επόμενη ημέρα στο δήμο Χερσονήσου μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας,  επισκέφθηκε αρκετά χωριά και ιδίοις όμμασι κατέγραψε τις ανυπολόγιστες καταστροφές και τις ζημιές που άφησαν πίσω του τα ισχυρά φαινόμενα με δραματικές συνέπειες σε βασικά έργα υποδομής.

1

Από τη μανία των φαινομένων ζημιές, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα ο κ. Σεγκος υπέστησαν γεφύρια, δίκτυα ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης, ενώ τεράστιες είναι και οι καταστροφές στο σύνολο της αγροτικής οδοποιίας.

1

1

1

"Οι ζημιές στην άρδευση αποτελούν ιδιαίτερη περίπτωση καθώς τα δίκτυα άρδευσης τοποθετούνται συνήθως παρακείμενα στις αγροτικές οδούς με αποτέλεσμα η μετακίνηση των πρανών να κατέστρεψε πολύ μεγάλο κομμάτι του δικτύου άρδευσης- κολεκτέρ και σωληνώσεις. Με καλή θέληση και λίγη υπομονή θα τα αποκαταστήσουμε όλα. Θα ξεκινήσουμε παντού και άμεσα, με μερική διάνοιξη των αγροτικών δρόμων για να μπορούν οι αγρότες μας να πάνε στις ελιές τους και θα προχωρήσουμε το επόμενο διάστημα με την πλήρη αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας αλλά και των υπόλοιπων βλαβών. Υπολογίζουμε δε, στη βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης και της πολιτείας για την αποκατάσταση των υπολοίπων σημαντικών βλαβών." αναφέρει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Χερσονήσου κ. Γιάννης Σέγκος σε μήνυμα του στο Facebook.

1

1

1

 

 

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ