Βαρύ πένθος για τον παπά-Νικόλαο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Ελληνικό Ορειβατικό Συλλόγου Λασιθίου
Μεγάλη θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία του Οροπεδίου Λασιθίου ο θάνατος του Εφημέριου της Πλάτης Πατήρ Νικόλαου Τσαμάνδουρα.
Όπως έγραψε το Cretalive, ο αγαπητός ιερέας "έσβησε" ξαφνικά, στα 40 του χρόνια.
Ο Πατέρας Νικόλαος ήταν μέλος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Λασιθίου και κάθε χρόνο τελούσε την Θεία Λειτουργία στην εορτή του Αγίου Πνεύματος στην κορυφή Μικρός Αφέντης της Δίκτης .
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Λασιθίου μάλιστα με ψήφισμα που εξέδωσε απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Όλη η ανακοίνωση- ψήφισμα
Μεγάλη θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία του Οροπεδίου Λασιθίου ο ξαφνικός θάνατος του Εφημέριου της Πλάτης Πατήρ Νικόλαου Τσαμάνδουρα .
Ο Παπά Νικόλαος ήταν μέλος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Λασιθίου και κάθε χρόνο τελούσε την Θεία Λειτουργία στην εορτή του Αγίου Πνεύματος στην κορυφή Μικρός Αφέντης της Δίκτης . Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει .
Ακολουθεί το ψήφισμα του συλλόγου .
ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού ορειβατικού Συλλόγου Λασιθίου σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα 1-2-2020, μετά την είδηση του θανάτου του μέλους του συλλόγου Πατήρ Νικολάου Τσαμάνδουρα Εφημέριου της Πλάτης Οροπεδίου Λασιθίου αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι :
1) Να παραστεί το Διοικητικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.
2) Να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του.
3) Να διαβιβάσει τα θερμά συλλυπητήρια του συλλόγου προς την οικογένεια του και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα.
4) Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τύπο.
- Αντιδράσεις για την εξίσωση πτυχίων Κολεγίων-ΑΕΙ
- Θλίψη για τον ιερέα που "έσβησε" ξαφνικά, στα 40 του χρόνια
- Στο νοσοκομείο νεαρός μετά από τροχαίο