ΒΟΑΚ: Διακοπή κυκλοφορίας, λόγω εκρήξεων, στα έργα στο τμήμα Νεάπολη-Άγιος Νικόλαος

Newsroom
Newsroom

Το μεσημέρι της Τετάρτης

Κυκλοφοριακή ρύθμιση με ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύσει στον Β.Ο.Α.Κ. και συγκεκριμένα στο τμήμα Νεάπολη-Άγιος Νικόλαος στο σημείο όπου έχουν εφαρμοστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, 2 χιλιόμετρα πριν τον κόμβο Αγ. Νικολάου, την Τετάρτη 26 Ιουνίου μεταξύ 12.00 – 13.00 με σκοπό την εκτέλεση ανατινάξεων στα πλαίσια κατασκευής του έργου «ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΝΕΑΠΟΛΗ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ», Αναδόχου ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του αναδόχου του έργου:

"Ειδικότερα κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα θα ισχύσει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για την ώρα της ανατίναξης και μέχρι να  ολοκληρωθεί ο έλεγχος και ο ενδεχομένως καθαρισμός στις Χιλιομετρικές Θέσεις 193 και 195,50 επί της Ν.Ε.Ο. Χανίων-Σητείας (Β.Ο.Α.Κ.). Οι εκρήξεις θα εκτελεστούν κατά τις πρωινές ώρες 12:00-13:00, χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα γίνει ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας για την πραγματοποίηση της πυροδότησης και τον έλεγχο στην περιοχή ανατίναξης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας".Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ