Βρέθηκε εγκλωβισμένη γάτα στον Ευαγγελισμό

Newsroom
Newsroom

Το ζώο όπως ανακοινώθηκε, "βρέθηκε κλεισμένο σε δωμάτιο, αρκετά ταλαιπωρημένο, αλλά ζωντανό".

Σε  "ανακατάληψη" του Ευαγγελισμού στο κέντρο του Ηρακλείου, προχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ λίγο αργότερα όπως ήδη γράψαμε, δημοσιοποίησαν βίντεο μέσα από κτίριο που είχε σφραγιστεί από την ΕΛ.ΑΣ, δύο μήνες πριν.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά "εντός του σφραγισμένου κτιρίου εντοπίστηκε μια γάτα", η οποία σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, "βρέθηκε κλεισμένη σε δωμάτιο, αρκετά ταλαιπωρημένη, αλλά ζωντανή".

Αυτούσια η σχετική ανακοίνωση

"Η Στάχτη -η γκρίζα γάτα- (φωτο) βρέθηκε μέσα στο σφραγισμένο κτίριο του Ευαγγελισμού! Κλεισμένη σε δωμάτιο. Είναι ταλαιπωρημένη, αλλά ζωντανή (βίντεο). Δύο μήνες σχεδόν παρέμενε εγκλωβισμένη! Έχουν ενημερωθεί εθελόντριες για την παραλαβή της και τη μεταφορά της σε κτηνίατρο.

Να θυμίσουμε τις δηλώσεις του Πρύτανη, Γιώργου Κοντάκη, για τα εγκλωβισμένα γατιά στο κτίριο του Ευαγγελισμού:
 

"Οι καταγγελίες και αιτιάσεις αναφορικά με παγιδευμένα ζώα στο κτήριο του Ευαγγελισμού είναι αναληθείς και προσβάλλουν το κύρος του Πανεπιστημίου Κρήτης, ενός από τα μεγαλύτερα και διεθνώς καταξιωμένα πανεπιστήμια της Χώρας.
Πριν τον αποκλεισμό των προσβάσεων του κτηρίου, έγιναν
επανειλημμένοι έλεγχοι για την ύπαρξη ζώων και τα αρμόδια όργανα της πολιτείας μας διαβεβαίωσαν ότι είχε διασφαλιστεί η απομάκρυνσή τους από το εσωτερικό του κτηρίου.",
αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

Δείτε επίσης

Ευαγγελισμός: Τι σκέφτονται στην ΕΛ.ΑΣ. μετά την ανακατάληψη!

Ηράκλειο: "Ανακατάληψη" του Ευαγγελισμού, δύο μήνες μετά - Δείτε βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ