Βροχή με το "τουλούμι" ξεχείλισε τον ποταμό! - Δείτε εικόνες

Κατερίνα Παντινάκη
Κατερίνα Παντινάκη

Κινδύνευσαν άνθρωποι να παρασυρθούν από τα ορμητικά νερά

Της Κατερίνας Παντινάκη

Κινηματογραφικές σκηνές εκτυλίχθηκαν, το απόγευμα, της Τετάρτης στο Συλαμιανό ποταμό στο ύψος των Αρχανών, όταν ο ποταμός υπερχείλισε από τον τεράστιο όγκο βροχής, με τα ορμητικά νερά μάλιστα να σπάνε τοιχίο και να ξεχύνονται στο δρόμο.

Από του Χάρου τα δόντια γλίτωσε και πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Αρχανών Αστερουσίων αλλά και κοπέλα από τις Βασιλειές, που βρέθηκαν στο σημείο, σε χωριστά αυτοκίνητα και σε απόσταση περίπου 500 μέτρων.

Όπως λέει στο Cretalive, ο πρόεδρος των Αρχανών, Μύρων Χιλετζάκης, ο οποίος έσπευσε στο σημείο και μάλιστα με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο που μπορεί να ανταποκριθεί στις επικίνδυνες συνθήκες, οι άνθρωποι είχαν εγκλωβιστεί στο ποτάμι με τα αυτοκίνητά τους. Μάλιστα η κοπέλα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το όχημά της και να βγει στο δρόμο, κινδυνεύοντας να παρασυρθεί από το μεγάλο όγκο του νερού, ενώ την ίδια στιγμή τα κινητά τηλέφωνα ήταν εκτός δικτύου! 

σύλαμος

Ο κ.Χιλετζάκης που ανέλαβε δράση μαζί με την Πυροσβεστική, βλέποντας τους ανθρώπους να κινδυνεύουν, ανέφερε πως αφού διασώθηκε ο Μ.Β., είδε ένα αυτοκίνητο σε απόσταση 500 μέτρων να κάνει σήμα με τα φώτα. Αφού ο πρώην αντιδήμαρχος μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο, ο πρόεδρος των Αρχανών επέστρεψε για να βοηθήσει την Κ.Κ. 

σύλαμος

Δείτε επίσης:

Φούσκωσε το ποτάμι στη Σίλαμο, εγκλωβίστηκε αυτοκίνητο με τρία άτομα!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ