«Βροχή» οι κλήσεις και στην Κρήτη για μη χρήση κράνους
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας
Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.
Την προηγούμενη βδομάδα (13 έως 19 Ιανουαρίου 2020) κλιμάκια αστυνομικών των Υπηρεσιών Τροχαίας, ενημέρωσαν τους οδηγούς και πραγματοποίησαν σχετικούς ελέγχους, «δίνοντας προτεραιότητα» στην μη χρήση προστατευτικού κράνους.
Στο πλαίσιο αυτό, από 874 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη την χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά 6.797 οχήματα και βεβαιώθηκαν 1.101 σχετικές παραβάσεις.
Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (215), του Ηρακλείου (153), του Ρεθύμνου (98) και της Πρέβεζας (48).
- Τον παράξενο θόρυβο στο κινητό ακολούθησε η...έκρηξη
- Εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων για τον ρόλο της βάσης της Σούδας
- Διαχειριστικός έλεγχος για τη λειτουργία των σφαγείων Ασημίου και Αγίας Βαρβάρας