Δασκάλα μόνη ... στο σχολείο του Αχεντριά!

Newsroom
Newsroom

Μια δασκάλα από τη Μυτιλήνη επαναλειτουργεί το Δημοτικό Σχολείο του χωριού με τα τέσσερα "πρωτάκια" και τον ένα μαθητή της Δ' Τάξης

Πρόκειται για την επαναλειτουργία του Δημοτικού σχολείου Αχεντριά, μετά και τη λειτουργία για πρώτη φορά πέρυσι του Νηπιαγωγείου. Οι μαθητές που φοιτούν στο Δημοτικό είναι προς το παρόν 5 (4 κορίτσια, 1 αγόρι), με τέσσερις από αυτούς στην Α ' τάξη και 1 στην Δ' τάξη.

Του χρόνου μάλιστα αναμένεται να είναι περισσότεροι, καθώς υπάρχουν αρκετά παιδιά προσχολικής ηλικίας. Φτάνοντας στο σχολείο μας υποδέχτηκε η νεοδιόριστη δασκάλα Ευαγγελία Κουντουρέλλη από τη Μυτιλήνη (Αγιάσος)

Η Ευαγγελία, αν και πηγαινοέρχεται καθημερινά από τον Πύργο, δήλωσε ενθουσιασμένη από την φιλοξενία των κατοίκων, το σχολείο που ανέλαβε αλλά και την περιοχή, σύμφωνα με το lesvosnews.net.

«Έμαθα στο καράβι που ερχόμουν, μετά από μήνυμα στο κινητό, ότι θα πάω στο Μεσοχωριό. Ωστόσο λόγω μορίων την θέση κατέλαβε μια άλλη συνάδελφος κι εγώ ήρθα εδώ.

Ανεβαίνοντας τον οφιοειδή δρόμο για το χωριό σοκαρίστηκα καθώς δεν ήξερα που πηγαίνω. Όταν όμως έφτασα στο σχολείο πραγματικά ενθουσιάστηκα. Τόσο οι κάτοικοι, όσο και τα παιδιά με βοήθησαν να προσαρμοστώ αμέσως.

Είμαι ερωτευμένη με την περιοχή, σκέφτομαι και του χρόνου να έχω πρώτη στις προτιμήσεις μου την Κρήτη…»

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ