Δεμένα λόγω καιρού τα πλοία

Δεμένα λόγω καιρού τα πλοία

Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου των πλοίων από το λιμάνι του Ηρακλείου - Πότε θα αναχωρήσουν από τον Πειραιά τα πλοία

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι, απόρροιά της κακοκαιρίας που πλήττει και την Κρήτη, με τα πλοία της γραμμής να βρίσκονται δεμένα στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου σε ισχύ βρίσκεται απαγορευτικό απόπλου όλων των πλοίων από το λιμάνι, που διαρκούσε μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες της Πέμπτης.

Το Λιμεναρχείο Ηρακλείου μάλιστα καλεί το επιβατικό κοινό να τηρεί επικοινωνία με τις πλοιοκτήτες εταιρίες και τα ταξιδιωτικά πρακτορεία για οποιαδήποτε εξέλιξη αναφορικά με την άρση ή όχι του απαγορευτικού.


Δεν φεύγουν πλοία ούτε από τον Πειραιά

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίο "Διονύσιος Σολωμός" για Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο,Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ιο, Θήρα.

Επίσης τα δρομολόγια των πλοίων "Blue HORIZON" για Ηράκλειο, "Φαιστός Παλάς" για Χανιά Ηράκλειο, "Ελευθέριος Βενιζέλος" για Χανιά και OLYMPUS για Ρέθυμνο, Θήρα, Μήλο, θα πραγματοποιηθούν αύριο το πρωί.

Επίσης δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό.

Κατά την κρίση του πλοιάρχου εκτελούνται τα δρομολόγια στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας.

Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά, Καβάλα-Πρίνου Θάσου και Αλεξανδρούπολη -Σαμοθράκη.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις αλλαγές δρομολογίων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ