Διαδοχικές συναντήσεις κλιμακίου ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Ρεθύμνου με φορείς

Newsroom
Newsroom

Σήμερα Παρασκευή 21 Απριλίου

Κλιμάκιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ - Κίνημα Αλλαγής Ρεθύμνου αποτελούμενο από τους υποψήφιους βουλευτές Κοτζανάκη Κασσάνδρα, Μιχάλα Ελευθερία, Σκουντή Βασίλειο, Χνάρη Μανόλη και τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής  Σαρρή Μιχάλη είχε διαδοχικές συναντήσεις, την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023, με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή, με τον Δήμαρχο Ρεθύμνης Γιώργο Μαρινάκη,   με τον Πρόεδρο του  Εργατικού  Κέντρου  Νικολιδάκη Κώστα και  μέλη της Διοίκησής του, με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνά Τσικιντίκου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με τον Πρόεδρο της Ένωσης  Συνταξιούχων ΙΚΑ Μπάμπη Σφακιανάκη  και μέλη της Διοίκησής του. Επίσης  στο Εργατικό Κέντρο παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ρεθύμνης Γιώργος Σκορδίλης.

PASOK-RETHIMNO

Τα μέλη του  κλιμακίου  είχαν την ευκαιρία στις συναντήσεις  τους   με την κα Αντιπεριφερειάρχη και τον κο Δήμαρχο  να συνομιλήσουν και  να  ενημερωθούν για την πορεία των έργων και  τις κοινωνικές πρωτοβουλίες τόσο  στην Περιφερειακή  Ενότητα  αλλά και στο Δήμου Ρεθύμνης. Τονίστηκε  ότι  διαχρονικά το ΠΑ.ΣΟ.Κ.  – Κίνημα Αλλαγής στέκεται δίπλα και στηρίζει  το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησής Α και Β βαθμού.

PASOK-RETHIMNO

Ενώ στις διαδοχικές  συναντήσεις που είχαν  με τους εκπροσώπους των Διοικητικών Συμβουλίων του Εργατικού Κέντρου, του Εμπορικού Συλλόγου και της Ένωσης Συνταξιούχων του ΙΚΑ Ρεθύμνου   άκουσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και ο εμπορικός κόσμος του Ρεθύμνου  στην καθημερινότητα τους. Ανταλλάξαν   απόψεις και  έκαναν  γνωστό   το πρόγραμμα και τις θέσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ.  – Κίνημα Αλλαγής.

PASOK-RETHIMNO

Τα μέλη του κλιμακίου δεσμεύτηκαν  για  συνεχή  στήριξη  και  προσπάθεια   για την  ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και την ενεργοποίηση της Πολιτείας ώστε να δοθούν οι  βέλτιστες δυνατές  λύσεις  στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ