Διαχρονική στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στη δημόσια υγεία

Newsroom
Newsroom

Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κρήτης, μετά την προγραμματισμένη κινητοποίηση εργαζομένων και φορέων

Τη διαχρονική στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στον τομέα της δημόσιας υγείας εξέφρασε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο πλαίσιο συνάντησης με εκπροσώπους εργαζομένων και γιατρών που υπηρετούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κρήτης, μετά την προγραμματισμένη κινητοποίηση εργαζομένων και φορέων για την δημόσια υγεία που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης βεβαίωσε τη στήριξη της Περιφέρειας στα δίκαια αιτήματα για στελέχωση των δομών υγείας με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, προκειμένου να λειτουργήσουν με επάρκεια όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης καθώς και ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός με τον οποίο η Περιφέρεια Κρήτης έχει εξοπλίσει τα ιδρύματα του νησιού.   

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και τοποθετήθηκαν υποστηρικτικά ως υγειονομικοί που έχουν γνώση της λειτουργίας του συστήματος υγείας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ευάγγελος Ζάχαρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και κινητών μονάδων υγείας Γιώργος Πιτσούλης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Δημόσιας Υγείας Λάμπρος Βαμβακάς καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης. Παραβρέθηκε επίσης ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης.

 

Δείτε επίσης:

"Η Κρήτη δίνει τη μάχη της για τη δημόσια υγεία" - Μεγάλο συλλαλητήριο στο Ηράκλειο

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ