Με επιτυχία η εκδήλωση «Εργασιακά, Ανθρώπινο Δυναμικό και Επιχειρηματικότητα»

Newsroom
Newsroom

Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων – Νέοι Οικονομολόγοι

Με μεγάλη επιτυχία, όπως ανακοινώθηκε, πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων – Νέοι Οικονομολόγοι με θέμα της εκδήλωσης «Εργασιακά, Ανθρώπινο Δυναμικό και Επιχειρηματικότητα»

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των εξαιρετικών ομιλητών που διαπραγματεύτηκαν επίκαιρα εργασιακά θέματα και ανθρωπίνου δυναμικού. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις τάσεις στην οικονομία και στην επιχειρηματικότητα, ενώ έγινε ανταλλαγή απόψεων για το ρόλο Οικονομολόγου στις σύγχρονες προκλήσεις.

Ο κ. Καρτέρης Σταύρος Πρώην Πρόεδρος του Ο.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ανοίγοντας την εκδήλωση αναφέρθηκε στις επιτυχημένες δράσεις και παρεμβάσεις που έχουν υλοποιηθεί από το Οικονομικό Επιμελητήριο Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, όπου η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων-Νέοι Οικονομολόγοι είχε επί σειρά ετών την ευθύνη της διοίκησης. Λειτουργώντας πάντα με ανιδιοτέλεια, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και πάντα με γνώμονα το συμφέρον όλων των συνάδελφων κατάφερε να καταστήσει διαχρονικά το Περιφερειακό Τμήμα το πιο δραστήριο Τμήμα σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

0395480559053094

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν

Ο κ. Παλαιολόγος Λιάζος - Οικονομολόγος - Φοροτεχνικός, Σύμβουλος Εργασιακών που παρουσίασε το θέμα, «Οι Πρόσφατες Αλλαγές σε Εργασιακά και Ασφαλιστικά». 

Η κ. Κορναράκη Σοφία - Human Resources Manager, Metaxa Hospitality Group που η εισήγηση της είχε ως θέμα «Τελικά Αποτελεί η Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού Αδιέξοδο ή Πρόκληση για την Τουριστική Βιομηχανία;» 

Η κ. Χαλκιαδάκη Χριστίνα – Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Χαλκιαδάκης Α.Ε. με θέμα «Οικονομία και Επιχειρηματικότητα στο Παρόν και το Μέλλον - Τροφή για Σκέψη». 

Την εκδήλωση συντόνισε η Δημοσιογράφος Αντιγόνη Ανδρεάκη

Κλείνοντας την εκδήλωση ο κ. Σαρρής Γεώργιος Γενικός Γραμματέας του Ο.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. αναφέρθηκε στους στόχους και τις προτεραιότητες της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων-Νέοι Οικονομολόγοι για την νέα περίοδο, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της παράταξης για τις επικείμενες εκλογές του Ο.Ε.Ε., που θα λάβουν χώρα στις 10 Δεκεμβρίου 2023.

Στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό το μέλος της Κεντρικής Διοίκησης και Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδος (ΑΚΙΟΕ) κ. Αλεβιζάκης Παναγιώτης.

09344509096


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ